Θεσσαλονίκη : Δωρεάν σεμινάριο GROWTH HACKING MARKETING

3ωρο crash-course για το Growth Hacking Marketing
Τρίτη 11/9, 18.30-21.30 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση - Δήλωσε συμμετοχή εδώ (περιορισμένος αριθμός εγγραφών)

Το Growth Hacking Marketing εφαρμόζεται από κορυφαίες εταιρείες της silicon valley (Facebook, Google, AirBnB, Dropbox). Προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση του στρατηγικού μάρκετινγκ, της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων με χρήση της τεχνολογίας. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η GrowthRocks και η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζουν:

· Τι είναι το Growth Hacking και γιατί το έχουν υιοθετήσει εταιρείες όπως Facebook, Google, Airbnb, Uber, Dropbox κ.α.
Ποια τα οφέλη για επαγγελματίες, επιχειρήσεις κάθε μεγέθους αλλά και ειδικά για startuppers
Γιατί οι επαγγελματίες με το συγκεκριμένο mindset και γνώσεις είναι σήμερα περιζήτητοι στην αγορά εργασίας (εντός και εκτός Ελλάδος)
Παραδείγματα με case studies: πώς με ένα post στο LinkedIn πήραμε 100,000 views, πώς μπορείς να πάρεις εκατοντάδες signups και πωλήσεις μέσα από engineering as marketing και sideprojects
Την εμπειρία μας και τις επιτυχίες των 60+ Growth Hackers που έχουν ήδη αποφοιτήσει από την Growth Hacking Academy της Αθήνας.


Παρουσιάζουν ο Θοδωρής Μουλός, Group CEO της GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα και τηςViral-Loops και ο Σάββας Ζορτίκης, CEO του Viral Loops.

Σε ενδιαφέρει αν είσαι: επιχειρηματίας ή digital marketer με εμπειρία σε ψηφιακό marketing, πληροφορικάριος, developer που θέλεις να ασχοληθείς με το ψηφιακό marketing, απόφοιτος ακαδημαϊκών ιδρυμάτων με κατεύθυνση business & IT, απόφοιτος εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Certificates ή Diplomas, startupper που θέλεις να πάς γρήγορα την ιδέα σου μπροστά.

H συμμετοχή είναι δωρεάν με υποχρεωτική (online) προεγγραφή – 
Η παρουσίαση θα γίνει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Φράγκων 14), στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 1ου Growth HackingAcademy που ξεκινά στις 22/9/2018 στη Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσέ μας στο 210-3680911, 210-3680907, ή στείλε email στο training@hau.gr
Νεότερη Παλαιότερη