Η 33χρονη δικηγόρος, που εκτέλεσαν μέσα στο αμάξι της


Συναγερμός έχει σημάνει από χθες Τετάρτη στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 33χρονης μέσα στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Κηφισιά.
Το «συμβόλαιο θανάτου» εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο η σορός της 33χρονης εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στη θέση του οδηγού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η 33χρονη δέχθηκε αρκετές σφαίρες -τουλάχιστον 15. Για την ώρα είναι άγνωστο αν οι δολοφόνοι την περίμεναν μέσα στο γκαράζ ή την πλησίασαν μόλις πήγε να μπει σε αυτό.

Η 33 Κ.Α. είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ την ίδια χρονιά είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πηγές, εκείνη η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι όταν δέχθηκε την επίθεση, το 2011, η Κ.Α. ήταν έγκυος. 


Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, υπόπτου για τη δολοφονία 43χρονου βαρυποινίτη με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας».


Η 33χρονη ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, επτά ετών, ενώ είχε μετακομίσει στην Κηφισιά πριν από περίπου έναν χρόνο.



Νεότερη Παλαιότερη