Τραγικό τέλος στην αναζήτηση 52χρονου, πατέρα δύο παιδιών


Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του αγνοούμενου 52χρονου,  πατέρα δύο παιδιών
Νεκρός σε ανενεργό πηγάδι, που βρισκόταν στον κήπο του πατρικού του σπιτιού στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, ανασύρθηκε 52χρονος άνδρας.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί από το πρωί στο σπίτι του για να κόψει τα χόρτα και όπως όλα δείχνουν δεν πρόσεξε το άνοιγμα του πηγαδιού με αποτέλεσμα να πέσει στο βάθος του που ξεπερνά τα 10 μέτρα.


Οι συγγενείς του άρχισαν να ανησυχούν όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και βρέθηκαν στο σημείο για να δουν τι είχε συμβεί. 

Ο αδερφός του από το άνοιγμα του πηγαδιού, που δεν ξεπερνά το ένα μέτρο, γύρω στις 15:45’ κατόρθωσε να δει ότι ήταν πεσμένος εκεί και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Στο σημείο βρέθηκαν πολύ γρήγορα Πυροσβέστες από τα Κλιμάκια της Αταλάντης και του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ. Δυστυχώς από την πρώτη στιγμή του εντοπισμού του ο άτυχος άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής.

Εν τέλει, στις 18:00 το απόγευμα, άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια γιατρός του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο σημείο πιστοποίησε το θάνατο του. Ο άτυχος άνδρας είχε γεννηθεί στη Λαμία και ζούσε με την οικογένειά του στην Αρκίτσα. Ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών.
Νεότερη Παλαιότερη