Βρέθηκαν οι δύο μαθητές, που άρπαξαν από Δημοτικό Σχολείο

Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια που είχαν απαχθεί στη Λάρνακα
Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια τα οποία αγνοούνταν από το πρωί μετά που τα είχε πάρει με αυτοκίνητο άγνωστος άντρας από το σχολείο τους. 
Η Αστυνομία εντόπισε τα δύο αγόρια μετά από 7 ώρες από την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αγόρια είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα παιδιά εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, κοντά στο σχολείο. Όπως ανέφερε ο Βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, εντοπίστηκε και ο δράστης ο οποίος έχει συλληφθεί.

O δράστης είναι 35 ετών και ελληνοκύπριος και σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Για την υπόθεση της εξαφάνισης των δύο 11χρονων στη Λάρνακα ενημερώνονταν συνεχώς ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Το χρονικό της  υπόθεσης
Συναγερμός σήμανε σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, αλλά και παγκύπρια μετά την εξαφάνιση δύο 11χρονων μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Αγνωστος άντρας ισχυρής σωματικής διάπλασης, ηλικίας περίπου 50-60 χρόνων και ύψους 1.70-1.75 μ., με δεμένο το χέρι πλησίασε κάποια στιγμή το πρωί τα δύο παιδάκια στο σχολείο. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ο μεσήλικας άνδρας φέρεται να συστήθηκε στα παιδιά ως ο νέος τους δάσκαλος, με αποτέλεσμα αυτά να τον ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.com.cy, ο δράστης προσέγγισε τουλάχιστον πέντε παιδιά γύρω στις 7:00 με 7:45, αφού πρώτα εισήλθε στο προαύλιο του σχολείου, ενώ όπως έγινε γνωστό από τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες, τους είπε ότι ήταν ο νέος τους δάσκαλος και ζήτησε να μεταφέρουν για εκείνον βιβλία προφασιζόμενος τραυματισμό στο χέρι (είχε δέσει το ένα του χέρι με γάζα).
Νεότερη Παλαιότερη