Μεγάλη διάκριση, για επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης



Mobile Excellence Awards 2018:  Επιβράβευση της καινοτομίας στο mobile business 
Για μια ακόμη χρονιά, η 3ds και το Looksomething συγκαταλέγονται στους μεγάλους νικητές της τελετής απονομής Mobile Excellence Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, στο Anais Club λαμβάνοντας 2 βραβεία – Gold & Silver.

Η φετινή τελετή που συνέπεσε με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την εισαγωγή της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, ανέδειξε και επιβράβευσε τις πιο
καινοτόμες εφαρμογές και βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του Mobile Business.

Πιο συγκεκριμένα, συνεχίζοντας μια παράδοση 3 ετών, η 3ds απέσπασε GOLD βραβείο στην κατηγορία «Mobile Service Company with International Expansion», μέσω του Looksomething.com, ένα project που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά με λύσεις για mobile applications & website. Το LookSomething διαθέτει πελάτες σε 160 χώρες έχοντας αναπτύξει περίπου 2.800 εφαρμογές σε iOS, Android & Windows ενώ το ειδικό white-label reseller πρόγραμμα επέτρεψε στο LookSomething να προσεγγίσει τις αγορές της Αφρικής, της Νότιας Αμερική καθώς και των Η.Π.Α.


 Η καινούρια έκδοση που έγινε πρόσφατα release προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διαδραστικότητα, μοντέρνο design, καινούρια χαρακτηριστικά, εργαλεία καθώς και νέες λύσεις όπως για παράδειγμα η δυνατότητα δημιουργίας Windows Apps καθώς και το νέο Solution που απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση & brand. Ταυτόχρονα, η 3ds έλαβε Silver βραβείο στην κατηγορία «Music & Performance Mobile Applications» με την ολοκληρωμένη λύση που παρέχει σε FM, AM & Internet Radios - iOS, Android και Windows καθώς και website.
Οι ραδιοφωνικές εφαρμογές περιλαμβάνουν χρήσιμα, για τους χρήστες, χαρακτηριστικά αλλά και εργαλεία διαφήμισης και επίτευξης κέρδους ενώ παρέχεται και control panel, μέσα από το οποίο τροφοδοτούνται όλες οι πληροφορίες, το content και τα γραφικά. Την τελετή παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου, οι οποίοι ανανεώσαν το ραντεβού τους για το 2019, μαζί και η 3ds!



 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, τους νικητές, περιγραφή των έργων που απέσπασαν Gold βραβείο, καθώς και το πλήρες video και φωτογραφίες της Τελετής Απονομής των βραβείων μπορείτε να βρείτε στο http://www.mawards.gr/

Νεότερη Παλαιότερη