"Το παιδί μου πέθανε από την κούραση και το στρες"

Για πρώτη φορά μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Νατάσας Βαρελά ο πατέρας της σπάει τη σιωπή του και ανοίγει την καρδιά του στην Ζήνα Κουτσελίνη και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο star!

H δημοσιογράφος άφησε την τελευταία της πνοή στα 33 της χρόνια στις 19 Αυγούστου. Λίγες μέρες μετά το θάνατό της, ο πατέρας της δημοσιογράφου μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Να πω μόνο μια κουβέντα. Η δουλειά που κάνετε, από ότι είδα και από το παιδί μου, είναι πολύ ψυχοφθόρα. 
Πιστεύω ότι το παιδί μου πέθανε από υπερβολική κούραση. Δηλαδή η δουλειά που κάνετε εσείς, δεν πληρώνεται με τίποτα. Έτυχε και τα είδα στο παιδί μου… δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. 
Πιστεύω ότι έσκασε από το στρες και από το άγχος να πάει καλά το κανάλι. Έδωσε την ψυχή της για τη δουλειά της και το κανάλι»!

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές της Νατάσας: «Τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου, κατά τις δύο, δεν ένιωθε καλά και το είπε στην μητέρα της και της λέει «θα κάνω ένα μπάνιο» και την έβγαλε η μάνα της έξω ημιλιπόθυμη και την πήγανε στο νοσοκομείο, στα επείγοντα, ζούσε ακόμα… δυστυχώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα μας είπαν ότι είχε πάθει διάτρηση στομάχου… Τις τελευταίες δέκα μέρες ήταν κουρασμένη…»!
Νεότερη Παλαιότερη