Νέο ψητοπωλείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, "κολάζει" με τις γεύσεις του !!!

Νέα άφιξη στον δυναμικά αναπτυσσόμενο χώρο των ψητοπωλείων,  είχαμε πρόσφατα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.


Στην οδό Βούλγαρη και στο σημείο που εκτελούνται οι εργασίες για τον σταθμό του Μετρό, στην διασταύρωση με την οδό Παπαδάκη, ανοιξε πριν από λίγες μέρες το ψητοπωλείο "Ψητό μ' αλάτι".

Είναι το.... αδελφάκι της πολύ πετυχημένης επιχείρησης "Γλυκό μ' αλάτι", που εδώ και χρόνια αποτελεί το απόλυτο Success Story στον χώρο του καφέ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Είχαμε την ευκαιρία να το επισκεφτούμε τις πρώτες μέρες λειτουργίας του και πραγματικά αξίζει κατά τη γνώμη μας, να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από την επίσκεψη αυτή.

Όπως αναφέραμε ο χώρος των ψητοπωλείων στη Θεσσαλονίκη είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενος, με συνέπεια λόγω του σκληρού ανταγωνισμού,  η αγορά να είναι δύσκολη,  με τους καταναλωτές να έχουν άπειρες επιλογές.

Ετσι επιχειρήσεις που δεν πληρούν τα σημερινά στάνταρ στην ποιότητα αλλά και τις τιμές, δεν μπορούν να σταθούν για πολύ καιρό στην αγορά.

Αντίθετα, το "Ψητό μ' αλάτι" μετά από μόλις 2 εβδομάδες λειτουργίας, επεκτείνεται και σε διπλανό χώρο, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην αγάπη του κόσμου,  που γεμίζει καθημερινά το μαγαζί.

Ο χώρος πανέμορφος, με καθαρές γραμμες, ανταποκρίνεται στα σημερινά στάνταρ των επιχειρήσεων εστίασης, με τους επιχειρηματίες να ρίχνουν το βάρος τους στην γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό και την ποιότητα των υλικών, τα οποία να σημειώσουμε πως διαλέγονται καθημερινά από τους ίδιους, ξεκινώντας από τις σαλάτες και καταλήγοντας στα κρέατα.

Η καθαριότητα στους ολοκαίνουργιους χώρους είναι παροιμιώδης, το σέρβις γρήγορο, ευγενικό και φιλικό.

Και για να περάσουμε στο ....ψητό, εδώ ανακαλύψαμε και πάλι, γεύσεις που είχαμε  χρόνια να γευτούμε !!!!

Σουβλάκια  ζουμερά  αν και καλοψημένα, καταπληκτικά σουτζουκάκια που αν τόσο γευστικά αφήνουν μία ελαφριά αίσθηση, μπριζολάκια υποδειγματικά ψημένα, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.


Από τις σούβλες ήρθαν εξαιρετικό χοιρινό και κοτόπουλο κοντοσούβλι, από τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει στην πόλη μας.





Οι εξαιρετικές σαλάτες που δοκιμάσαμε είναι όλες φτιαγμένες στο μαγαζί και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι δεν έχουν ικανοποίηση κάποιους γευστικά.

Οι τιμές σε λογικά πλαίσια δεν αποτελούν δυσάρεστη έκπληξη μετά το γεύμα.
















Η επιχείρηση είναι καθημερινά ασφυκτικά γεμάτη και δείχνει να είναι σοφή επιλογή των ιδιοκτητών, να επεκτείνουν άμεσα την επιχείρηση και στον διπλανό χώρο, τον οποίο και ετοιμάζουν ώστε να μπορεί να δεχτεί σύντομα τους νέους πελάτες.

Αποτελεί πραγματικά χαρά μας να επισκεπτόμαστε τέτοιου είδους επιχειρήσεις εστίασης στη Θεσσαλονίκη, καθώς έτσι μπορεί να αναβιώσει το δυνατό όνομα που είχε η πόλη μας στο φαγητό.

Αρκεί βέβαια το δυνατό ξεκίνημα οποιασδήποτε επιχείρησης αυτού του είδους, να έχει και την ανάλογη συνέχεια, ώστε να μην μείνει ένα απλό πυροτέχνημα όπως δεκάδες άλλα που φώτισαν ξαφνικά τον χώρο αυτό στην Θεσσαλονίκη και έσβησαν άδοξα μετά από λίγο καιρό.

Σε ερώτηση εξ απευθύναμε μας υποσχέθηκαν σύντομα delivery, ενώ έχουν  φτιάξει και αυτήν την ωραία σελίδα στο Facebook :
Νεότερη Παλαιότερη