Μία συζήτηση διαφορετική από τις άλλες, με τον Διαμαντή Γκολιδακη

Η πολιτική κατάσταση της χώρας εδώ και αρκετό καιρό είναι βέβαιο πως έχει δημιουργήσει καταστάσεις πρωτόγνωρες.
Πράγματα και γεγονότα τα οποία μέχρι πριν λίγο καιρό θα μας φαίνονταν αδιανόητα,  γίνονται πραγματικότητα σε ανύποπτο χρόνο, ακολουθούμενα από καινούργια με τόσο μεγάλη ταχύτητα,  ώστε οι νέες καταστάσεις  παγιώνωνται χωρίς καν να προλάβουμε να τις αντιληφθούμε.
Την ώθηση για όλη αυτήν την περίεργη κατάσταση, την δίνει η αβεβαιότητα στο πολιτικό σκηνικό πού πηγάζει από την αδυναμία της Κυβέρνησης να επιβάλει τις πολιτικές της, λόγω των αριθμητικών συσχετισμών στην σημερινή Βουλή.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ενεργούν βρισκόμενοι σε έναν διαρκή προεκλογικό αγώνα, καθώς όλα είναι ρευστά και δεν θα αποτελούσε έκπληξη για κανέναν η προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε μία σειρά συνεντεύξεων με ανθρώπους που θα ζητήσουν την ψήφο μας στις επόμενες αυτοδιοικητικές ή και βουλευτικές εκλογές, ζητώντας από τους ανθρώπους αυτούς απαντήσεις, που πιστεύουμε θα μας κάνουν να τους γνωρίσουμε καλύτερα σαν ανθρώπους, πέρα από τις πολιτικές θέσεις κομμάτων και σχηματισμών που συμμετέχουν.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον Διαμαντίδη Γκολιδάκη,  τον γνωστό καρδιολόγο από την Καλαμαριά ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κατεβαίνει  για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής, στην Α' εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία.

Μας λέει λοιπόν ο Διαμαντής  Γκολιδάκης :

"Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουνίου και μεγάλωσα στη περιοχή της Καλαμαριάς.

Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και στη συνέχεια εργάστηκα ως Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου Υπαγόμενος στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Οπλίτης Ιατρός στο Υγειονομικό Σώμα του ΓΕΣ το 2006 .

Στα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν εργάστηκα ως ειδικευόμενος ιατρός σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής , συμμετείχα και παρακολούθησα πλήθος παθολογικών και καρδιολογικών συνεδρίων και το 2014 απέκτησα την ειδικότητα του Ειδικού Καρδιολόγου.

Από το 2014 διατηρώ καρδιολογικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά) και το 2017 ανακηρύσσομαι Αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πέρα από το ιατρικό και ερευνητικό μου έργο ασχολήθηκα με την αρθρογραφία σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, εκλέχτηκα ως σύνεδρος στις συνεδριακές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας το 2016 και το 2018 στην 1η θέση.

Είμαι μέλος του Τομέα Υγείας της Ν.Δ και από το 2017 Πολιτικό Στέλεχος της παράταξης."

Θέσαμε μία σειρά ερωτήσεων στον κ. Γκολιδάκη,  πάνω σε προσωπικά και κοινωνικά ζητήματα, που πιστεύουμε πως θα μας κάνουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον άνθρωπο, πέρα από τον πολιτικό και τον επιστήμονα :

Είστε οπαδός κάποια αθλητικού συλλόγου ;

Ποιο άθλημα σας αρέσει να παρακολουθείτε ;

Ποια είναι η αγαπημένη σας κινηματογραφική ταινία ;

Ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο ;

Παρακολουθείτε κάτι στην Ελληνική τηλεόραση ;

Τι είδους μουσική σας αρέσει ;

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος διασκέδασης ;

Ποιο μέρος έχετε επισκεφτεί μέχρι τώρα και σας έχει εντυπωσιάσει ;

Ποιο μέρος θα θέλατε να επισκεφθείτε και δεν το έχετε κάνει ακόμη ;

Με τι μέσο σας αρέσει να ταξιδεύετε ;

Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό ;

Αγαπημένος τόπος των διακοπών σας ;

Ποια θα είναι η πρώτη προτεραιότητά σας σε περίπτωση που εκλεγείτε ;

Ποιο πιστεύετε πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας ;

Θα βοηθούσατε στην επιβολή του αντικαπνιστικού νόμου ;

Ποια είναι η γνώμη σας για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ;

Πιστεύετε πως πρέπει να υπάρχουν θεσμοθετημένοι χώροι λατρείας για άλλες  θρησκείες στην χώρα μας ;





Νεότερη Παλαιότερη