ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο πιο βολεμένος Ελληνας είναι ΕΔΩ και το ...χαίρεται !!!

Η ...ζωάρα του Τέρενς του Κουίκ
Μια ματιά θα πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί

Υπάρχει ένας άνθρωπος που, ενώ βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή, καταφέρνει να μένει έξω (κάποιοι κακοήθεις λένε να βγάζει την ουρίτσα του απ' έξω) από τις ψυχοφθόρες εντάσεις στις οποίες μοιάζουν παραδομένοι όλοι οι συνάδελφοί του. Καταλαβαίνω ότι η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα στον καλό φίλο του Αλέκση, τον Κωνσταντινο τον Εργατικό, αλλά ο άνθρωπος στον οποίο αναφέρομαι δεν εισπράττει βουλευτική αποζημίωση. 

Είναι όμως υφυπουργός και μάλιστα σε κανονικό υπουργείο και όχι σε τίποτα (Νότιας) Μακεδονίας - Θράκης. Είναι υφυπουργός εξωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα απόδημου ελληνισμού και εδώ και πολύ καιρό, μακριά από τα αδηφάγα φώτα της δημοσιότητας (και κυρίως μακριά από διαμάχες που κλείνουν πόρτες), ζει ζωάρα. 
Ή μάλλον (για να το γράψω όπως του πρέπει) ΖΩΑΡΑ!

Φίλες, φίλοι και οι υπόλοιποι, ο Τέρενς ο Σπένσερ ο Νικόλαος ο Κουίκ δεν κάθεται να χαλάσει τη ζαχαρένια του με οικονομίες, παιδείες, υγείες, Μακεδονίες, τρομοκρατίες, εγκληματικότητες και άλλα τέτοια πεζά. Αντιθέτως, οργώνει την Υφήλιο και κάτι κάνει που δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά είμαι βέβαιος πως είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας. Κι όταν δεν ταξιδεύει, συναντά προσωπικότητες από όλο τον κόσμο και ανταλλάσουν απόψεις (αυτές που έχουν διπλές προκειμένου να συμπληρώσει ο καθένας το άλμπουμ του).

Μια ματιά στον λογαριασμό ΥΦΥΠΕΞ Τ. ΚΟΥΙΚ στο τουίτερ και στο σάιτ terensquick.gr θα πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο για το σπουδαίο έργο που επιτελεί. 
Γιατί για τη ζωάρα δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να αμφιβάλλει. Και μπράβο του (για να καταλάβετε πόσο σκληρά εργάζεται ο Τέρενς ο Σπένσερ ο Νικόλαος ο Κουίκ να σας πω πως όσα θα δείτε αφορούν μόνο τις δραστηριότητες Μαΐου-Ιουνίου).




















Νεότερη Παλαιότερη