Σε ρόλο-έκπληξη ο Ρέμος, για την φετινή τηλεοπτική σεζόν


Αλλού τον υπολόγιζαν... αλλού θα βγει. Πολλές φορές, ιδιαίτερα μετά τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 στην κριτική επιτροπή του Voice είχε γραφτεί για τον Αντώνη Ρέμο πως θα κάνει εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Τελικά ο τραγουδιστής όντως θα ξεκινήσει τηλεοπτική εκπομπή αλλά από τη συχνότητα του ALPHA.

Η ανακοίνωση έγινε χθες στην παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης Αντώνη Σρόιτερ και Ελένη Μενεγάκη να επισημοποιούν ότι ο Αντώνης Ρέμος θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά εκπομπή στον ALPHA.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αντώνης Σρόιτερ «Ύστερα από 20 και βάλε χρόνια καριέρας, φέρνει για πρώτη φορά στο γυαλί τους μύθους του, τα πρότυπά του, τους φίλους του.

Τους ρωτάει αυτά που του λέει η καρδιά του και όχι τα δημοσιογραφικώς αναγκαία» με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει πως «Συζητά μαζί τους και -κυρίως- ενώνει τη φωνή του με τη δική τους ζωντανά, σαν μια μεγάλη παρέα που, εκεί που μιλά, πιάνει το τραγούδι. Από τις αρχές του 2019, ο Αντώνης Ρέμος γίνεται κομμάτι της οικογένειας του ALPHA».

Η εκπομπή θα είναι μουσική… βεβαίως, βεβαίως με τον γνωστό τραγουδιστή να συναντά στο πλατό φίλους και συναδέλφους του, να περνάνε αυτοί καλά και οι τηλεθεατές… ελπίζουμε καλύτερα.

Νεότερη Παλαιότερη