Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική, ο φονιάς της Κρύας Βρύσης

Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο άντρας αποπειράθηκε αμέσως μετά το έγκλημα που διέπραξε να αυτοπυροβοληθεί, ενώ φαίνεται πως δέχθηκε επίθεση από οικείους και φίλους των θυμάτων, που επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.
Ο ίδιος εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου συνέβη το επεισόδιο και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Λόγω της σοβαρότητας όμως των τραυμάτων του οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στην Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου»: 
"Ασθενής ετών 38 εισήχθη και νοσηλεύεται στην Β΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» από 5/9/2018 ως πολυτραυματίας. Ο ασθενής εισήχθη στην Μονάδα κατόπιν επικοινωνίας με το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών για εξειδικευμένη παρακολούθηση και αντιμετώπιση των σοβαρών κρανιοπροσωπικών και ορθοπεδικών κακώσεων.

Φέρει σοβαρή κρανιοπροσωπική κάκωση η οποία σε πρώτη φάση αντιμετωπίσθηκε με τον έλεγχο της αιμορραγίας. Σε δεύτερη φάση θα αντιμετωπισθούν και τα συντριπτικά κατάγματα που φέρει στα οστά του κρανίου.

Επίσης ο ασθενής φέρει ελαφρά τραύματα στο θώρακα και στα άκρα τα οποία θα αντιμετωπιστούν συντηρητικά σε πρώτη φάση και στη συνέχεια θα γίνει πλήρη αποκατάσταση από τους Ορθοπεδικούς. Προς το παρόν είναι διασωληνωμένος σε καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής σε σταθερή και ελεγχόμενη κατάσταση.

Λόγω της φύσης των κακώσεων ο χρόνος παραμονής είναι προς το παρόν απροσδιόριστος η δε έκβαση απρόβλεπτη λόγω και των σοβαρών επιπλοκών που πιθανόν να προκύψουν."
Νεότερη Παλαιότερη