ΠΡΟΣΟΧΗ : Αρπαγή πριν λίγο, δύο μαθητών Δημοτικού


Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο 11χρονων μαθητών από την Ελλάδα
Συναγερμός έχει σημάνει στην Κυπριακή Αστυνομία το πρωί της Τρίτης όταν δύο 11χρονοι μαθητές του δημοτικού σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα, απήχθησαν νωρίς το πρωί, πριν την έναρξη των μαθημάτων τους και αγνοούνται.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο μαθητές άφησαν τις τσάντες τους εντός της τάξης τους, και έπαιζαν στην αυλή του σχολείου.

Ένας άνδρας φέρεται να ζήτησε βοήθεια από παιδιά που βρίσκονταν έξω από το σχολείο, ώστε να βάλει ορισμένα πράγματα στο αυτοκίνητό του και όταν χτύπησε το κουδούνι διαπιστώθηκε ότι έλειπαν οι δύο 11χρονοι που αναζητούνται.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γονείς των δύο παιδιών είναι από την Ελλάδα.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν στηθεί δυο κέντρα διαχείρισης της κατάστασης, ενώ έχουν ειδοποιηθεί και λιμενικές αρχές, αεροδρόμια και παίρνονται μέτρα και στην πράσινη γραμμή.

Όπως είπε ο Υπ. Παιδείας, ο ίδιος μίλησε ήδη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικόλαου, ο οποίος μεταβαίνει στη Λάρνακα και είναι σε πλήρη συντονισμό.

Οι υπόλοιποι μαθητές δεν έχουν ενημερωθεί για το συμβάν, ενώ ψυχολόγοι υπάρχουν ήδη στο σχολείο, και δεν πρέπει να προκληθεί πανικός.

Η περιγραφή του ύποπτου ατόμου και τα γεγονότα
Ο απαγωγέας άντρας έχει ηλικία μεταξύ 50-60 ετών, ύψους 1,70 - 1,75μ, περίπου 100 κιλών, με μούσι.

Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα, γιλέκο σκούρου χρώματος αμάνικο, παντελόνι μακρύ σκούρου χρώματος, καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου.

Το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα, ενώ φαίνεται να μετακινείται με αυτοκίνητο, γκρίζου χρώματος.
Από την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχουν υποψίες για το ποιος είναι ο ύποπτος από γονείς οι οποίοι διαμένον στην περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν σημειωθεί το περιστατικό, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα σε ένα άλλο σχολείο, ωστόσο αποδείχθηκε φάρσα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.



Η αστυνομία έχει κινητοποιήσει ελικόπτερα και βρίσκεται σε συνεννόηση με το Υπ. Παιδείας, ενώ και ο Κώστας Χαμπιαούρης σπεύδει στο σχολείο. Ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε τον οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το 1460.
Νεότερη Παλαιότερη