Ελεύθερος ο 19χρονος Γύφτος, που διέπραξε 60 κλοπές


Μια απίστευτη διάσταση του θράσους και της αλαζονείας που χαραχτηριζε τον 19χρονο μπουκαδόρο Γύφτο που συνελήφθη μέσα στη βδομάδα από αστυνομικούς του Ηρακλείου να έχει ρημάξει στην κυριολεξία την Κρήτη.
Όχι μόνο δεν έκρυβε τη δράση του, αλλά έκανε και συμμέτοχο σε αυτήν την οικογένεια του. Μάλιστα τα κλεμμένα χαρτονομίσματα υα έκρυβε κάτω από το στρώμα του παιδιού του, ενώ έβγαζε και φωτογραφίες με το ίδιο το βρέφος να είναι σκεπασμένο με τα κλεμμένα 50ευρα! 

Μάλιστα τις φωτογραφίες αυτές τις επιδείκνυε κιόλας σαν... λάφυρα! 

 Το μόνο δηλαδή που δεν έκανε ο θρασύτατος 19χρονος να πίνει και ένα ποτό στην υγεία των κορόιδων που τα κλαίγανε!

Να θυμίσουμε πως αυτός  ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος προφανώς για να συνεχίσει να κάνει αυτό που επιδεικνύει και στη φωτογραφία !

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία,  από το τέλος Αυγούστου του 2017 έως και την 02.09.2018, ο 19χρονος είχε διαπράξει συνολικά εξήντα (60) κλοπές - διαρρήξεις σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, των οποίων η αξία ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ.

Στην συνέχεια ο 19χρονος διέθετε προς πώληση τα αφαιρεθέντα κοσμήματα σε 22χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 19χρονος στα πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κάρτα αναλήψεως χρημάτων που ανήκει σε ημεδαπή.

Επιπλέον από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει από σπίτι σε περιοχή του Δήμου Κορινθίας τέσσερα όπλα.
Μες πληροφορίες και φωτογραφίες από το cretalive.gr

Νεότερη Παλαιότερη