Μετά από ξέφρενο πάρτι, ψάχνει τον πατέρα του παιδιού της


Συγκλονίζει η ιστορία της 17χρονης που έμεινε έγκυος μετά από μια ξέφρενη βραδιά και δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Η ιστορία της δημοσιεύτηκε στη Sun. 

Η 17χρονη πήγε σε ένα πάρτι, όπου έρεε το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και έκανε σeξ με τέσσερις διαφορετικούς παρτενέρ. Ωστόσο, πρόσφατα ανακάλυψε ότι είναι έγκυος, ωστόσο δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ βαρετό για μένα καθώς δεν συνέβησαν πολλά πράγματα στην πόλη. Μετά μια φίλη μου μου είπε πως γνώρισε ένα "καυτό" αγόρι σε μια παμπ και μας κάλεσε σε ένα μεγάλο πάρτι λίγα χιλιόμετρα μακριά.

 Είπα στη μητέρα μου ότι θα έμενα στη φίλη μου και μετά πήραμε το λεωφορείο για να πάμε στο πάρτι. Ήταν σε ένα μεγάλο σπίτι και δεν υπήρχαν άλλα άτομα της ηλικίας μας. Όλοι έδειχναν μεγαλύτεροι, πάνω από 20 χρόνων. 

Ήμουν αγχωμένη και ήπια μερικά ποτά για να χαλαρώσω. Ένας εμφανίσιμος τύπος μου χαμογέλασε. Η μουσική έπαιζε δυνατά και μου φώναξε: "Πάμε κάπου αλλού ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε". Με οδήγησε πάνω και μου είπε πως φαίνομαι "καυτή".

Μιλήσαμε για λίγο και μετά με φίλησε και χάιδεψε τα πόδια μου. 

Μοιράστηκε ένα τσιγαριλίκι μαζί μου που με έκανε να αισθανθώ ωραία. Με έσπρωξε ευγενικά στο κρεβάτι και το κάναμε. Αποκοιμήθηκα για λίγο και ξύπνησα από το θόρυβο που έκανε φεύγοντας από το δωμάτιο. 

Δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά κάποιος άλλος τύπος άνοιξε την πόρτα και ρώτησε αν είμαι καλά. Συζητήσαμε. 

Αισθανόμουν πιο ασφαλής πάνω στην κρεβατοκάμαρα απ' ότι στα κάτω δωμάτια όπου είχε πολύ φασαρία. Φαινόταν πραγματικά καλό παιδί και ήθελε κι αυτός να το κάνουμε. 

Ήταν σαν να βρισκόμουν σε ταινία και να παρακολουθώ τον εαυτό μου από την οθόνη. Μετά δύο άλλα αγόρια που απ’ ότι φάνηκε ήταν φίλοι του ήρθαν στο δωμάτιο. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από εκείνο το βράδυ παρά μόνο ότι το έκανα με όλους αυτούς τους τύπους».


Νεότερη Παλαιότερη