Μητριά, σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της

Δολοφόνησε τα τέσσερα παιδιά της και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο προς το μέρος της και πυροβόλησε για μία ακόμη, τελευταία φορά... Μία μητέρα 55 ετών στην Κολούμπια των Ηνωμένων Πολιτειών πυροβόλησε και σκότωσε τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά της και ακολούθως αυτοκτόνησε, προσθέτοντας μία ακόμη τραγωδία στη μεγάλη λίστα που έχει καταγραφεί κατά τη διάρκεια του 2018 στις ΗΠΑ.

Η Cynthia Collier κατονομάστηκε από την αστυνομία ως η γυναίκα που χρησιμοποίησε το όπλο για να αφαιρέσει τέσσερις ζωές και τη δική της πέντε. Την τραγωδία αποκάλυψε ένα από τα βιολογικά της παιδιά, το οποίο θέλησε να επισκεφθεί την οικογένειά του, αντικρίζοντας την κόλαση που προκάλεσε η μητέρα του.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας-αυτοκτονίας, ωστόσο αναζητείται το κίνητρο.

Τα παιδιά που δολοφονήθηκαν ήταν ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 14χρονο Bo Li, την επίσης 14χρονη Meigan Lin, τη 15χρονη Lia Lin και τον 17χρονο Kaileigh Lin. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, τα υιοθετημένα παιδιά βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σπίτι για πολλά χρόνια, γεγονός που ενισχύει το μυστήριο.

Τα τέσσερα παιδιά ήταν τουν συζύγου της, κάτι που προσφέρει μία βάση για την έρευνα της αστυνομίας. Ο ίδιος και άλλα μέλη της οικογένειας προσήχθησαν για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν, αλλά δεν θεωρούνται ύποπτοι, διευκρίνισε ο σερίφης.

«Όλα τα στοιχεία οδηγούν στην κυρία Collier», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, ενώ κατά την έρευνα στο σπίτι βρέθηκαν δύο όπλα και πολλές εγκληματικές εστίες, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι η γυναίκα κυνήγησε τα παιδιά ένα-ένα.
Νεότερη Παλαιότερη