Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τη διαφορετικότητα


Τα άτομα με αναπηρία μοιράζονται τις ίδιες ανάγκες με όλους μας: Ανάγκη για μόρφωση, για ψυχαγωγία, για κοινωνικοποίηση, για δημιουργία.

Στον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν την τιμή να συνοδέψουν στον αγωνιστικό χώρο άτομα από το ΣΩΜΑ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ».
Με τον τρόπο αυτό επισημοποιήθηκε η έναρξη της στήριξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action στο ΣΩΜΑ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ.

Οι ξεχωριστοί καλεσμένοι αφού συνόδευσαν τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, με χαρά και ενθουσιασμό παρακολούθησαν τον αγώνα.

Λίγα λόγια για το ΣΩΜΑ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ:
Το ΣΩΜΑ ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 2010, με σκοπό να δημιουργήσει κάτι ισότιμο και διαφορετικό στο επίπεδο της φροντίδας ατόμων με αναπηρία.

Στο επίκεντρο της πολύπλευρης δράσης βρίσκεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), που φιλοξενεί καθημερινά περίπου 35 ωφελούμενους. Παράλληλα, διοργανώνει δράσεις ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής και της ευρύτερης κοινωνίας.

Πλήθος καταρτισμένων εθελοντών βρίσκονται δίπλα στους ωφελούμενους, δημιουργώντας, βοηθώντας και στηρίζοντάς τους καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Απώτερος σκοπός είναι η παροχή ίσων ευκαιριών και η ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο ως ισότιμα μέλη.

Περισσότερες Πληροφορίες: drasigiatokatiallo.gr
Νεότερη Παλαιότερη