Δειτε πως εμφανίστηκε στο Δικαστήριο ο "κύριος Καθηγητής" !!!!

Με ένα μπουφάν στο κεφάλι εμφανίστηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο καθηγητής των ΤΕΙ στις Σέρρες, κατηγορούμενος για χρηματισμό αλλά και εκβιασμό. Μαζί του και οι δύο ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου, με τους οποίους ο 59χρονος συνεργαζόταν για να παίρνει χρήματα από τους φοιτητές και να περνάνε το μάθημα του.
Η εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε ανακριτή. 

Η δίωξη σε βάρος του καθηγητή αφορά στις πράξεις της δωροληψίας και του εκβιασμού, ενώ οι συγκατηγορούμενοί του διώκονται για άμεση συνέργεια σε δωροληψία. 
Ο καθηγητής "έκοβε" σπουδαστές στις εξετάσεις και τους παρέπεμπε στο φροντιστήριο των συνεργών του προκειμένου να πάρουν το πτυχίο τους. Καλούνταν να καταβάλλουν χρηματικά ποσά, από 250 έως 400 ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι αφορούσαν σε δίδακτρα για την παρακολούθηση μαθημάτων.

Ακόμη, ο καθηγητής φαίνεται να έπαιρνε φακελάκια για να περνά στις εξετάσεις τους φοιτητές, ενώ συγχρόνως ζητούσε ερωτικά ανταλλάγματα από φοιτήτριές του, για να τους βάλει καλό βαθμό.
Ο 59χρονος, που συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε φακελάκι, φαίνεται να είχε στήσει ολόκληρη «φάμπρικα» εκμετάλλευσης των φοιτητών, τόσο οικονομικά, όσο και σeξουαλικά.

Νεότερη Παλαιότερη