Ακόρεστη καθηγήτρια, παρέσυρε σε αποθηκάκι αθώο μαθητή της


Μια καθηγήτρια από το Οχάιο ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με 17χρονο μαθητή της που «έμοιαζε και συμπεριφερόταν» σαν τον πρώην σύζυγό της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Laura Bucy που δίδασκε οικονομικά στο γυμνάσιο του Twinsburg τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τη σύλληψή της με τις κατηγορίες για σeξουαλική επίθεση και για διάδοση επιβλαβούς υλικού για ανήλικους.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, στις 2 Αυγούστου η 32χρονη επισκέφθηκε τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι του πατέρα του και του είπε πως πρέπει να «ομολογήσει τις αμαρτίες της».

 Του αποκάλυψε πως είχε κάνει έρωτα με έναν μαθητή της και έκανε διάφορες άλλες «ασυνάρτητες δηλώσεις» πριν φύγει από το σπίτι.

 Στις αρχές Σεπτεμβρίου η αστυνομία μίλησε με τον πρώην σύζυγο της καθηγήτριας ο οποίος τους ενημέρωσε για όσα εκείνη του είχε εκμυστηρευτεί.

Στην απολογία της ανέφερε πως με τον 17χρονο μαθητή της «ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή σχέση», όταν εκείνος πήγε στην τάξη και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να καθαρίσουν.

Η συμπεριφορά του της θύμισε τον πρώην σύζυγό της, όπως είπε, και στη συνέχεια έκαναν έρωτα σε ένα αποθηκάκι κοντά στο γραφείο της μετά το γεύμα, τον Φεβρουάριο ή το Μάρτιο.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο μέσω εφαρμογής. 

Παραδέχθηκε επίσης ότι τον άφηνε να καπνίζει στο γραφείο της και πως είχε αγοράσει μαριχουάνα από έναν άλλο μαθητή της.

Ο μαθητής, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της καθηγήτριας, ανέφερε ωστόσο πως η ερωτική πράξη έγινε κάποια στιγμή πριν τα Χριστούγεννα. 

Περιγράφοντας εκείνες τις στιγμές, ο πιτσιρικάς ανέφερε στους αστυνομικούς πως η καθηγήτρια ήρθε από πίσω, άρχισε να τον φιλάει κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Προς το παρόν αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων και διατάχθηκε να μην έχει καμία επαφή με τον έφηβο ή άλλον ανήλικο πλην των τριών παιδιών της.

Νεότερη Παλαιότερη