Καταγγελία φοιτήτριας, για ανώμαλο εφαψία σε αστικό λεωφορείο


Φοιτήτρια του ΕΚΠΑ καταγγέλει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ότι συμφοιτήτρια της δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση χθες στις 12 το μεσημέρι στο λεωφορείο της γραμμής 250 με κατεύθυνση προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Η νεαρή φοιτήτρια μίλησε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr για το αποτρόπαιο συμβάν, περιέγραψε αναλυτικά το τι συνέβη μέσα στο λεωφορείο και προειδοποιεί τις συμφοιτήτριες που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία να έχουν επίγνωση καθώς μπορεί να είναι το επόμενο θύμα του δράστη. Μόλις αντίκρισε το συμβάν η φοιτήτρια κατάφερε να τραβήξει φωτογραφίες από το πρόσωπο του δράστη τις οποίες και θα παραδώσει στις αστυνομικές αρχές.

Η Φοιτήτρια Καταγγέλλει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr: «Χθες γύρω στις 12 ο εικονιζόμενος επιβιβάστηκε στο 250 και προσέγγισε σε ανύποπτο χρόνο μια κοπέλα. Η φοιτήτρια δεν είχε αντιληφθεί τι γινόταν πίσω από την πλάτη της. 

Όταν τον πλησίασα διαπίστωσα ότι της είχε κολλήσει αδικαιολόγητα από πίσω (μιας και το λεωφορείο εκείνη την στιγμή είχε αρκετό χώρο), είχε βγάλει το μόριο του έξω και το έτριβε πάνω της. 

Την στιγμή εκείνη του έγινε από μέρους μου υπόδειξη να αποχωρήσει από το όχημα (όπως και έγινε αμέσως)  επιστρατεύοντας τα όποια μπινελίκια μου ήταν εύκαιρα, μιας και δυστυχώς η θέση που βρισκόμουν δεν μου έδινε την δυνατότητα να του δώσω μια καλοζυγισμένη κλωτσιά.

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων να καταγγέλλουν δημόσια τέτοιου είδους συμβάντα και να υπερασπίζονται οσους εμπλεκόμενους δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης ή το θάρρος να την αντιμετωπίσουν». Οι φωτογραφίες που τράβηξε η φοιτήτρια Η ίδια συνεχίζει: «Τον παρατηρούσα εξαρχής να κινείται περίεργα μέσα στο λεωφορείο και να κολλάει πάνω σε άτομα. Ο τύπος φορούσε χιαστό τσαντάκι.

Όταν το λεωφορείο άρχισε να αδειάζει, εκείνος είχε κολλήσει πάνω της, εγώ καθόμουν λίγο πιο πίσω και επειδή μου φάνηκε περίεργο και δεν έβλεπα καλά σηκώθηκα και τον πλησίασα. Με ρώτησε αν κατεβαίνω και του απάντησα κοφτά όχι. Εκείνος κατάλαβε ότι μάλλον τον πήρα πρέφα και τράβηξε το τσαντάκι του στο πλάι για να αποκλείσει την πιθανότητα να έχω οπτική επαφή».  «Το σκηνικό έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα η φοιτήτρια δεν είχε καταλάβει τίποτα για να αντιδράσει νωρίτερα πόσο μάλλον όσοι ήταν γύρω της.

Μετά τις φωνές που του έβαλα εκείνος τράπηκε σε φυγή ενώ η φοιτήτρια που δέχθηκε την παρενόχληση με κοίταξε έντρομη και με ρώτησε τι έγινε και της εξήγησα τι γινόταν από πίσω της, την ρώτησα αν είναι καλά και αν χρειάζεται κάτι και μου απάντησε ότι δεν τον κατάλαβε μέσα στον κόσμο. Ένιωσε κατι την στιγμη που με ακουσε να του μιλάω και τραβήχτηκε γιατί νόμισε προς στιγμήν ότι κάποιος την λήστευε.

Την ενημέρωσα ότι τον έχω φωτογραφίσει και οτι θα αναφέρω το περιστατικό, με ευχαρίστησε και κατέβηκε στην επόμενη στάση» καταγγέλλει η νεαρή φοιτήτρια στα Φοιτητικά Νέα
Foititikanea.gr.

Νεότερη Παλαιότερη