Λάσκαρη-Μπάρμπα : Ο επικός καυγάς που χάλασε την κουμπαριά τους

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ο καλός φίλος της Βάνας Μπάρμπα, ο Γιάννης Καζανίδης, ήταν γνωστό στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου. Τώρα όμως, το έμαθαν όλοι λόγω της εξομολόγησής του σε εκδήλωση που βρέθηκε.


«Υπήρξε μια παρεξήγηση από δύο πολύ καλές μου φίλες. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν να είναι νονά της κόρης της Βάνας Μπάρμπα, αλλά τελευταία στιγμή υπήρξε μια παρεξήγηση, την οποία ποτέ δεν έμαθα. Στεναχωρήθηκα γιατί εγώ ήμουν στη μέση από δύο πολύ καλές μου φίλες».

Στη φωλιά των Κου Κου αναφέρθηκαν στο περιστατικό, δίνοντας και περαιτερω λεπτομέρειες: 
«Η βάφτιση θα γινόταν στην Ύδρα. Η Βάνα με τη Φαίδρα έχουν πάει νωρίτερα. Η Ζωή και η Μαρία Ελένη πηγαίνουν στην Ύδρα αργότερα με το δελφίνι. Στο λιμάνι την περίμεναν όλοι εκτός από τη Βάνα Μπάρμπα, γιατί έπινε το ουζάκι της σε ένα ουζερί 2 χλμ. πιο πέρα. Έξαλλη η Ζωή πήρε τηλέφωνο τη Βάνα και λογομάχησαν. 

Της είπε η Βάνα Μπάρμπα «πάρε τις λαμπάδες σου και φύγε»! Έφυγε η Ζωή Λάσκαρη και βρίσκουν την Άννα Δρούζα και της λένε «Εσύ θα βαφτίσεις το παιδί»!».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το περιστατικό συνέβη το 2002 και οι δύο γυναίκες πολλά χρόνια αργότερα αποκατέστησαν τις σχέσεις τους, με τη Βάνα Μπάρμπα να φωτογραφίζεται με την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη και να δηλώνει το 2015 σε συνέντευξή της:
" Πρέπει οι άνθρωποι να μάθουμε να συγχωρούμε, να κατανοούμε και μετά να ξαναβρισκόμαστε. Μπορεί να ήμουν κοριτσάκι, να έκανα μια βλακεία, αλλά πρέπει πάντα να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους".
Νεότερη Παλαιότερη