Νέος χωρισμός στην Ελληνική showbiz


Ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Σε βαρύ κλίμα ο χωρισμός τους

Ο Άλκις Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητρακοπούλου δεν είναι πια μαζί. 
Το ζευγάρι των ηθοποιών, παρά τις επαναλαμβανόμενες επανασυνδέσεις, δεν κατάφερε τελικά να… κολλήσει το ραγισμένο γυαλί και, όπως έγραψε το περιοδικό «Hello!», ο χωρισμός ήταν πλέον μονόδρομος.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια μεγάλου έρωτα, ο αμετανόητος εργένης και η κούκλα ενζενί τράβηξαν και πάλι διαφορετικούς δρόμους ζωής, με ένα οριστικό «αντίο».

Ο αποχωρισμός είναι πολύ πρόσφατος και όπως αναφέρει πηγή στην “Espresso” έγινε σε βαρύ κλίμα, με δάκρυα και πολύωρη κουβέντα που δεν κατέληξε πουθενά. .. Κι εκεί ήταν που τράβηξαν την «κόκκινη γραμμή» στη σχέση τους. Μάλιστα, κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει αναλυτικά για το γεγονός στον στενό κύκλο του, αφού η πληγή είναι ακόμα ανοιχτή…

Η γνωριμία τους έγινε τη σεζόν 2013-14 όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στην παράσταση του Εθνικού θεάτρου «Πρόβα νυφικού». Το πρώτο τους καυγαδάκι όμως δεν άργησε και τον Νοέμβριο του 2014 χώρισαν. Σαν έφτασαν όμως οι γιορτές το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και εκείνη τη χρονιά έκαναν μαζί ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς.

Η πρώτη σοβαρή κρίση ήρθε πολύ αργότερα. Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει τότε η Espresso. Το ζευγάρι όμως δεν άντεξε και πάλι χωριστά περισσότερο από έναν μήνα και τον Σεπτέμβριο έσμιξαν ξανά για να χωρίσουν τελικά οριστικά -όπως όλα δείχνουν- πριν από λίγες ημέρες. Εκτός κι αν η ιστορία επαναληφθεί…
Νεότερη Παλαιότερη