Υπάτιος Πατμάνογλου : Ενάμιση χρόνο μετά το φρικιαστικό τροχαίο, αρχίζει νέα ζωή

Ενάμιση χρόνο μετά το φρικιαστικό τροχαίο με την Porsche στην Εθνική Οδό στο οποίο είδε τη σύζυγο και το παιδί του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Δεκέμβριο.

Την είδηση έφερε στο φως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου», η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία της μέλλουσας συζύγου του Υπάτιου Πατμάνογλου.
Σύμφωνα με την εκπομπή, η γυναίκα που κατάφερε να μπει στην καρδιά του είναι αρκετά δυναμική και έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στα Μέγαρα, ενώ είναι μαζί τους τελευταίους επτά μήνες.

Μάλιστα ο Υπάτιος την έχει γνωρίσει και στην οικογένειά του και οι δυο τους έχουν πάει τους τελευταίους πέντε μήνες συχνά στη γενέτειρά του, την Πτολεμαΐδα.
Συγγενής του που μίλησε στην εκπομπή είπε ότι η νέα γυναίκα στη ζωή του Υπάτιου είναι καλό κορίτσι και τον βοηθά να συνεχίσει τη ζωή του.

«Ό,τι και να έχει γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δε νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό», είπε και πρόσθεσε:
«Είναι πολύ καλή κοπέλα και το χωριό την έχει συμπαθήσει πάρα πολύ. Πρέπει να του δώσει τόση ψυχική δύναμη».


Ήταν παραμονή Καθαράς Δευτέρας του 2017. 
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου μαζί με τη σύζυγό του και τον τριών ετών γιο του, ταξίδευαν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, με προορισμό την Πτολεμαΐδα.
Κάποια στιγμή σταματούν σε ειδική θέση στάθμευσης παραπλεύρως της Εθνικής Οδού. Δευτερόλεπτα μετά ο χρόνος σταματά. Μια Porsche με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo και συνοδηγό έναν φίλο του πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα της οικογένειας Πατμάνογλου.

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος και μια έκρηξη συνταράσσουν το σύμπαν. Η σύζυγος του Υπάτιου και το παιδί τους πεθαίνουν ακαριαία, το ίδιο και οι δύο νεαροί επιβάτες της Porsche.
Ο Υπάτιος αντικρίζοντας την εικόνα της απόλυτης καταστροφής δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Σε κατάσταση σοκ καταλαβαίνει ότι ξεκληρίστηκε η οικογένειά του. Μετά το τροχαίο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο εκείνος βρήκε το σθένος να συγχωρέσει τον νεαρό οδηγό, ο οποίος «έφυγε» κι αυτός μαζί με τους αγαπημένους του.
Ωστόσο ακόμα εκκρεμεί η απόφαση για την αποζημίωση, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ που ζητά από την οικογένεια Βακάκη με αγωγή του για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων, της συζύγου του και του ανήλικου γιου του.
Πλέον είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να κάνει το επόμενο βήμα. Όπως όλα δείχνουν βρήκε μια γυναίκα για να πορευτούν μαζί και είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τις άσχημες αναμνήσεις και να συνεχίσει τη ζωή του.
Νεότερη Παλαιότερη