Ποιος είναι ο....Μπελαβίλας ;;

Μετά κόπων και βασάνων ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε, στον Νίκο Μπελαβίλα, για να διεκδικήσει τη Δημαρχία απέναντι στον Γιάννη Μώραλη, τον καθηγητή του ΕΜΠ ο οποίος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε, διορισμένος από τον Υπουργό Υποδομών.

Δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε, ένα "δικό" του παιδί το οποίο είναι διορισμένο στο Δημόσιο, για την αναπλάση του Δήμου Αθήνας, να διεκδικήσει τον Δήμο Πειραιά.

Ένα αξιοσημείωτο και ακρως ενδιαφέρων με τον Νίκο Μπελαβίλα, ειναι ότι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του Μάιου του 2014, δεν είχε κατέβει καν υποψήφιος Δημοτικούς Σύμβουλος Πειραιά, με τον συνδυασμό του κ. Δρίτσα.

Μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τον σχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, ο Νίκος Μπελαβίλας αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου παρά τω πλευρώ του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, που είχε την ευθύνη συντονισμού για την επένδυση του Ελληνικού από την μεριά του Μαξίμου. 

Σε όλο αυτό το διάστημα ο καθηγητής Μπελαβίλας με παρεμβάσεις του όπως άρθρα στην εφημερίδα "Η Αυγή", αποτελεί την φωνή της συνείδησης του κομματικού ΣΥΡΙΖΑ, που ασφυκτιά απο την ρεαλιστική - όπως υποστηρίζουν- στροφή Τσίπρα. 





Νεότερη Παλαιότερη