Συνέχει στο σήριαλ με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στην εκπομπή «καλύτερα δε γίνεται» και στον Κώστα Τσουρο, για το τι συνέβη με τον Γιώργο Παπαδάκη και τι την έκανε να παραιτηθεί.

Αποκάλυψε τι της είπε ο Γιώργος Παπαδάκης
«Υπήρξε μία ένταση η οποία με ώθησε σε αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από το Καλημέρα Ελλάδα. Όλοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έμαθα πολλά από το Καλημέρα Ελλάδα, ότι δε ευχαριστώ τον Γιώργο γι’αυτά που μου προσέφερε.

Όλοι έχουμε τα όρια μας
Αυτό είναι προφανές και είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεχάσω. Λειτουργώ σαν επαγγελματίας και δέχομαι τις εντάσεις σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα στο βαθμό που έχω βάλει τα όρια για τον εαυτό μου, για την αξιοπρέπειά μου. Υπήρξε ένταση κι αποχώρησα να αποχωρήσω. Εντάσεις από εντάσεις διαφέρουν. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι στοχοποιήθηκα για κάποιο λόγο, οπότε δεν μπορώ να στο απαντήσω».
Νεότερη Παλαιότερη