Θεσσαλονίκη : Αγριο φονικό και ληστεία από μάνα και κόρη

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων της έρευνας, εξιχνίασαν υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 52χρονου (τότε) ημεδαπού που έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2017 στην περιοχή του Ευόσμου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης 37χρονος ημεδαπός, 39χρονη γυναίκα και η 21χρονη κόρη της, σε βάρος των οποίων καθώς και σε βάρος ένας 30χρονου αλλοδαπού συνεργού τους, που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίσταση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία και ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, βραδινές ώρες της 02/03-04-2017 μετέβησαν σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ευόσμου όπου διέμενε ο 52χρονος με τον 78χρονο πατέρα του και την 49χρονη αδερφή του και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του ηλικιωμένου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, οι δύο άνδρες κατάφεραν χτυπήματα με θλων όργανο στο κεφάλι και στο θώρακα του 52χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Μεσημβρινές ώρες χθες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης οι δύο γυναίκες ενώ ο έτερος ημεδαπός εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Ανακριτή ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους.
Νεότερη Παλαιότερη