Ο λαμπερός γάμος στην Μύκονο και η εκτέλεση του Γιάννη Μακρή

Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για διακίνηση ναρκωτικών, για ξέπλυμα χρήματος, αλλά μέχρι και για λαθρεμπόριο ακριβών ρολογιών είχε αντιμετωπίσει σε Ελλάδα και Αυστραλία ο 46χρονος Γιάννης Μακρής που έπεσε νεκρός στις 20.15 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Β. Λαμπρόπουλου στο ΒΗΜΑ, ο 46χρονος πυροβολήθηκε από αγνώστους ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart.

Πρόκειται για την 10η δολοφονία στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, η οποία ωστόσο αποσυνδέεται από την χθεσινή απόπειρα δολοφονίας 38χρονου Ελληνα ποινικού στην ακτή Κονδύλη.

Ο 46χρονος ασχολούνταν σε Ελλάδα κι Αυστραλία ως κτηματομεσίτης, ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου, μέτοχος σε εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων, ενώ φαίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα να συμμετείχε σε εταιρεία security με γραφεία στην Καλλιθέα και νέα έδρα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου μάλιστα χθες εγκαινιαζόταν το νέο εταιρικό σχήμα.
Στην εταιρεία εμφανιζόταν ως χρηματοδότης κι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε προμήθειες των ενόπλων δυνάμεων, ενώ υπήρχαν αναφορές ότι συμμετείχε και πρώην βουλευτής.

Η εταιρεία αυτή είχε αναλάβει την ασφάλεια σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ είχαν υπάρξει καταγγελίες για κακή συμπεριφορά των ιδιωτικών αστυνομικών της απέναντι σε επιβάτες.

Παράλληλα, ο 46χρονος φαινόταν ακόμη να δραστηριοποιείται στην Μύκονο.
Στο περιστατικό αναφέρονται και ΜΜΕ από την Αυστραλία,ο 46χρονος καταδικάσθηκε το 2005 για διακίνηση ναρκωτικών και ήταν επιχειρηματικός εταίρος σε ένα ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Οξφόρδης.

Το 2007 το μαγαζί χρεοκόπησε.
Δύο χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του αδερφού του συνεταίρου του.
Επιπλέον έχουν υπάρξει καταγγελίες στην Αυστραλία για παράνομη χρηματοδότηση εταιρείας του 46χρονου στο Κουίνσλαντ.

Παράλληλα είχε γίνει έλεγχος σε βάρος του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κι είχαν δεσμευθεί ακίνητά του στην Αυστραλία.
Στην Ελλάδα το 2011 είχε γίνει από την ΕΛ.ΑΣ, έρευνα σε βάρος του για τη μεταφορά μεγάλου αριθμού ακριβών ρολογιών.
Είχε απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ για σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια αλλά και για τον γάμο του με νυν τηλεοπτικό πρόσωπο.
Τέλος, φερόταν να έχει μεγάλη οικονομική άνεση άγνωστης προέλευσης, αλλά και σημαντικές διασυνδέσεις.
Ένα πασίγνωστο μοντέλο και παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» είναι η σύζυγος του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που άγνωστοι εκτέλεσαν χτες βράδυ στο Πανόραμα Βούλας.


Ο λαμπερός γάμος στη Μύκονο, τα καλλιστεία και η δολοφονία του συζύγου της
Το μοντέλο είχε εκφράσει πολλές φορές δημόσια τη λατρεία που είχε στον σύζυγό της Γιάννη Μακρή
Η Βικτώρια Καρύδα συστήθηκε φέτος στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριαλιτι μόδας My Style Rocks και ξεχώρισε, όχι μόνο για την όμορφη παρουσία της, αλλά και για τις αναφορές που έκανε στον σύζυγό της, τον οποίο υπεραγαπούσε. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής εκδήλωνε δημόσια τη λατρεία της για εκείνον και τα δύο τους παιδιά.

Ο γάμος της, όπως έχει δηλώσει, ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όταν τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος. Η Βικτώρια, βιώνει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της, αφού χθες βράδυ ενώ εκείνη συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας ως μοντέλο, δολοφονήθηκε ο σύζυγός της, Γιάννης Μακρής.



Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Αχιλλέα ενώ έκανε έναν ρομαντικό γάμο στο εκκλησάκι της Santa Marina στη Μύκονο το 2016. Το μοντέλο τότε έζησε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της με τον άντρα της και τα δυο παιδιά τους. Τότε είχε δηλώσει στην εφημερίδα Freddo:

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο. Ήταν πολύ χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας». Η Βικτώρια αφοσιώθηκε στην ανατροφή των δυο παιδιών της μέχρι που φέτος αποφάσισε να ανοίξει πάλι τα φτερά της στο χώρο της showbiz και να λάβει μέρος στο My style Rocks!

H Βικτώρια με μπαμπά Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, ήρθε στην Ελλάδα το 2001, έζησε δυο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και μετα πήρε μέρος στα καλλιστεία του Αnt1 σε ηλικία μόλις 18 ετών! Κερδίζει τον τίτλο Μις Τουρισμός. Αμέσως μετά εκπροσωπεί την χώρα μας στο Κίεβο και κερδίζει δύο παγκόσμιους τίτλους της Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003.
Πηγή: Εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Νεότερη Παλαιότερη