Άγρια σφαγή γυναίκας, μέσα στο αυτοκίνητο της

Την άγρια δολοφονία Ελληνοκύπριας, στο χωριό Οίκος Μαραθάσας, στη Λευκωσία, προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι κυπριακές αρχές. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη. 

Η 56χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, περίπου στις 13.15, από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το σημείο αποκλείστηκε αμέσως από τις αρχές, ενώ η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε αυτοψία. Όπως μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και το άνω μέρος του σώματος της.

Οι έρευνες για τη δολοφονία
Από την πρώτη στιγμή, οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας έκαναν λόγο για ληστεία, ως το κίνητρο της δολοφονίας. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, η γυναίκα φαίνεται να μετέφερε με το αυτοκίνητο της πρόσωπο που της έκανε ωτοστόπ.

 Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι ενός σημείου της διαδρομής, η άτυχη γυναίκα είχε ως συνοδηγό και φίλη της, η οποία όμως κατέβηκε σε κάποιο σημείο της διαδρομής.

Λίγη ώρα αργότερα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη προσώπου, αλλοδαπού, ο οποίος είχε πάνω του χρηματικό ποσό, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Πρόκειται για 40χρονο Γεωργιανό, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και οι ανακριτές θεωρούν ότι σχετίζεται με την άγρια δολοφονία. 

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα είχε στην κατοχή της 1500 ευρώ.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας στη σκηνή συνεχίζονται.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, καθώς ο ύποπτος φέρεται να αγόρασε μικρό μαχαίρι μόλις σήμερα από περίπτερο της περιοχής. 

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και αναγνώρισε το φονικό όπλο, που μάλλον πρόκειται για σουγιά.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι, ο 40χρονος Γεωργιανός που εργάζεται στην περιοχή, είχε πάρει σήμερα άδεια από τη δουλειά του. Στην κατοχή του εντοπίστηκε εισιτήριο για το εξωτερικό με σημερινή πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως ανέφερε ο Γιαννάκης Χαραλάμπους, Αστυνομικός Διευθυντής Μόρφου, ανέφερε ότι η Αστυνομία ανακρίνει τον αλλοδαπό και επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο ύποπτος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.
CyprusTimes.com

Νεότερη Παλαιότερη