Θεσσαλονίκη : Γιατί σπρώχνουν την Νοτοπούλου σε πολιτικό γκρεμό ;;

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες συνεδρίαζε η Πολιτική Γραμματεία ενώ η συζήτηση θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο στην Κεντρική Επιτροπή, σε μια πρωτοφανή αδυναμία του κυβερνώντος κόμματος να βρει κατάλληλους υποψήφιους για τους μεγάλους δήμους της χώρας.  

Η επιλογή της υφυπουργού Κατερίνας Νοτοπούλου να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο δείχνει ακριβώς αυτή την συνταγή διαχείρισης της ήττας που αναζητούν στο Μαξίμου. 

Μια νεαρή κοπέλα, χωρίς ουσιαστικές πολιτικές αναφορές και κυρίως αυτοδιοικητική εμπειρία, που βρέθηκε μέσα σε ένα χρόνο να είναι επικεφαλής ενός ανύπαρκτου γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και υφυπουργός επίσης ενός ανύπαρκτου και χωρίς αντικείμενο υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. 

Την… αιφνιδιαστικά ανερχόμενη Κατερίνα Νοτοπούλου φαίνεται να στηρίζει ο Γιάννης Μπουτάρης σε μια άτυπη συμφωνία που φαίνεται να έχει κάνει με τον Αλέξη Τσίπρα. Και όπως διέρρευσαν από τη χθεσινή συνεδρίαση της ΠΓ, «το επόμενο διάστημα θα στηρίξουμε την προσπάθεια της δημοτικής παράταξης να διαμορφωθούν όροι προγραμματικής σύγκλισης με την παράταξη ‘Πρωτοβουλία’ του Γιάννη Μπουτάρη, την παράταξη των Οικολόγων, καθώς και ανεξάρτητα αυτοδιοικητικά στελέχη». 

Κι όπως έλεγαν η Κατερίνα Νοτοπούλου είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο, που ταυτόχρονα γνωρίζει και παλεύει για τα προβλήματα της πόλης και σημειώνουν ότι είναι «υποψηφιότητα νίκης για τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις της πόλης κόντρα στο μπλοκ της συντήρησης». 
Παίζοντας ακριβώς στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ = πρόοδος εναντίον ΝΔ = συντήρηση και διαφθορά, ο Αλέξης Τσίπρας έτσι θα πάει και με τις άλλες υποψηφιότητες.
in.gr
Νεότερη Παλαιότερη