Νέο δρομολόγιο από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης

Ryanair: Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Τελ Αβίβ

Ένα νέο δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, το οποίο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2019 και θα έχει συχνότητα δύο πτήσεων εβδομαδιαίως, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Σύμφωνα με την εταιρεία τα νέα αυτά δρομολόγια εντάσσονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair του 2019, το οποίο πλέον περιλαμβάνει 31 δρομολόγια στο σύνολο για τη Θεσσαλονίκη, με πέντε νέα δρομολόγια προς το Δουβλίνο, την Λαπεενράντα, τη Μάλτα, το Μάντσεστερ και το Τελ Αβίβ. 

Mάλιστα όπως αναφέρει ο Νικόλας Λάρδης (Sales & Marketing Manager - Eastern Mediterranean) της Ryanair: «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου αυτού δρομολογίου από την Θεσσαλονίκη προς το Τελ Αβίβ, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα δύο πτήσεις εβδομαδιαίως και θα είναι μέρος του μεγαλύτερου καλοκαιρινού μας προγράμματος για την Ελλάδα έως τώρα.

Για να το γιορτάσουμε προσφέρουμε θέσεις για αυτό το νέο δρομολόγιο από μόλις 32.99€, για ταξίδι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (24 Νοε). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά».
Νεότερη Παλαιότερη