Δημοτικός υπάλληλος, με μεγάλη ποσότητα κάνναβης, ακόμη στην δουλειά του !!!

Δημοτικός υπάλληλος, αποσπασμένος στο γραφείο του βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Παπαφιλίππου ήταν ο 58χρονος που είχε συλληφθεί στις 10 Οκτωβρίου στο σπίτι του, σε ένα χωριό της Καβάλας με μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης! Φυσικά, ο βουλευτής δεν είχε ιδέα για τις παράνομες «δουλειές» του.

Την Τετάρτη 10 Οκτώβρη του 2018 η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε τη σύλληψη 58χρονου, επειδή σε χωριό του Νομού και σε οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε χασίς. Η είδηση είχε φιλοξενηθεί και προβληθεί σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης χωρίς ιδιαίτερα σχόλια. Ως μια συνηθισμένη είδηση του αστυνομικού δελτίου.
Ήταν η εξής: «Συνελήφθη χθες (9-10-2018) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 58χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 58χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3.740 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας».

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο 58χρονος ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του βουλευτή Γιώργου Παπαφιλίππου.
Ουσιαστικά κάθε μέρα εργάζονταν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αφού εκεί βρίσκονται και τα 3 γραφεία των βουλευτών. Ο κ. Παπαφιλίππου που ρωτήθηκε χθες σχετικά παραδέχθηκε το γεγονός. Ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό κι όπως είπε «…μόλις έμαθα τι είχε συμβεί έπραξα το αυτονόητο». 
Σταμάτησε την απόσπαση του.
Ο 58χρονος που είναι δημοτικός υπάλληλος έχει επανέλθει στις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας. Η υπόθεση έλαβε το δρόμο της και σε συγκεκριμένη ημερομηνία θα απασχολήσει τη δικαιοσύνη. (Στη φωτογραφία η ποσότητα του χασίς που κατασχέθηκε, φωτογραφία που συνόδευε το δελτίο τύπου της αστυνομίας)
proininews.gr
Νεότερη Παλαιότερη