Bonus σε όλους τους εργαζόμενους, από Ελληνική επιχειρηση

Μπόνους συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ, σε μετοχές, προσφέρει στους εργαζόμενούς της η εταιρεία Παπαστράτος.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να επιβραβεύσει το προσωπικό της για την εξαιρετική απόδοση και τα πολύ θετικά αποτελέσματα του 2018, στον εμπορικό τομέα, καθώς και για τον επιτυχημένο μετασχηματισμό του εργοστασίου σε αποκλειστικό κέντρο παραγωγής ράβδων θερμαινόμενου καπνού για το νέο καινοτόμο προϊόν, το IQOS.

Κάθε ένας εργαζόμενος, μόνιμος ή συμβασιούχος, που εργάστηκε στην εταιρεία για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών, εντός του 2018, θα πάρει μετοχές αξίας άνω των 1.000 ευρώ, της μητρικής εταιρείας Philip Morris International, ανεξάρτητα με τη θέση, το μισθό ή την προϋπηρεσία.

Από το μπόνους θα εξαιρεθούν τα μέλη της διοίκησης, διαθέτοντας τα μερίδια των μετοχών τους στους υπόλοιπους εργαζόμενους.

«Ολοι αγκάλιασαν το όραμα της εταιρείας»
«Σε αυτή την ιδιαίτερα κομβική χρονιά για την Παπαστράτος, η συνεισφορά των ανθρώπων της Παπαστράτος ήταν καταλυτική» δήλωσε, σχετικά, ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος.

«Ολοι αγκάλιασαν το μεγάλο όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο και πρωταγωνίστησαν στην μεταμόρφωση της επιχειρηματικής μας λειτουργίας. Η επιτυχία μας στηρίζεται στην αταλάντευτη πίστη στο όραμά μας, τη διαρκή συμμετοχή, την ουσιαστική συνεισφορά και την αρμονική συνεργασία όλων, από όποια θέση και αν βρίσκονται» σημείωσε ο κ. Χαρπαντίδης και προσέθεσε:

«Η διάθεση μετοχών στους εργαζομένους μας έχει ένα ουσιαστικό και, παράλληλα, βαθιά συμβολικό χαρακτήρα. Υλοποιούμε μαζί το όραμά μας για ένα κόσμο απαλλαγμένο από το τσιγάρο και γινόμαστε όλοι συνδιαμορφωτές και (συμ)μέτοχοι στο κοινό μας μέλλον».

Νεότερη Παλαιότερη