Γνωστός ηθοποιός, o κατηγορούμενος για τον βιασμό του ταξιτζή

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 13-11-2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού.
πίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στους Αμπελόκηπους μέσα σε ένα ταξί της Taxi Beat, καθώς πελάτης βίασε τον οδηγό του ταξί που είχε παραγγείλει.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης κατά τη διάρκεια της κούρσας νάρκωσε τον οδηγό ρίχνοντας υπνωτικό στον καφέ του.
Λίγη ώρα αργότερα και οι δύο, άγνωστο το πως, κατέληξαν στο Ιπποκράτειο. Εκεί ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετά από εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού.

Πρόκειται για τον ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.



Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Ποιος είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί
Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης "Κάρολος Κουν" κατηγορείται πως νάρκωσε και βίασε 24χρονο οδηγό ταξί στου Γκύζη.
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους καλλιτεχνικούς κύκλους η είδηση πως ο Γιώργος Καρκάς κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί και με εισαγγελική εντολή η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του.

Ο Γιώργος Καρκάς ξεκίνησε να φοιτά στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» το 2011 και αποφοίτησε το 2015 ως αριστούχος. Από τα πρώτα του βήματα στο θεατρικό σανίδι, οι κριτικές ήταν διθυραμβικές.
Έχει πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Σατωβριάνδου και Γ’ Σεπτεμβρίου» στο Εθνικό Θέατρο, στη «Μαλένα» στο θέατρο Ορφέας στο πλευρό της Βάνας Μπάρμπα και στην παράσταση «Από τη Γεωργία με αγάπη» στο θέατρο L.A. Theatre.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το βράδυ της Τετάρτης (21.11.2018) όταν η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του Γιώργου Καρκά. Ο 29χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι νάρκωσε, σε σπρέι βιασμού, έναν 24χρονο οδηγό ταξί και τον βίασε με σεξουαλικά βοηθήματα.
Νεότερη Παλαιότερη