Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί από την ομολογία του 17χρονου φονιά

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η κοινωνία της Καβάλας από τη δολοφονία του 18χρονου το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018 στο κέντρο της Μακεδονικής πόλης.
 Δράστης ήταν ο 17χρονος φίλος και συμμαθητής του, με τον οποίο γνωρίζονταν 5 χρόνια κι ο οποίος είχε προσαχθεί το βράδυ του τραγικού περιστατικού.

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, ο ανήλικος φίλος του 18χρονου θύματος είχε συνάντηση μαζί του για να του δείξει το όπλο του, το οποίο, όμως εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, όπως είπε στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου 18χρονου.

Η σφαίρα διαπέρασε τον λαιμό του άτυχου νέου, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Ο 17χρονος δράστης, όταν αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, κατελήφθη από πανικό και εγκατέλειψε τον φίλο του, πιστεύοντας ότι ήταν ακόμα ζωντανός, ενώ έμαθε αργότερα από ειδησεογραφικά sites ότι τελικά ο φίλος του κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος ομολόγησε την πράξη του σχεδόν αμέσως, όντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και επαναλαμβάνοντας ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον φίλο του κι ότι ήταν ατύχημα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί, οι οποίοι εξιχνίασαν το έγκλημα μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, διερευνούν το πώς έφτασε το όπλο στα χέρια του και γιατί το θύμα είχε μαζί του ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.
Νεότερη Παλαιότερη