Πόλεμος Τζούλιας-Μένιου, για 200 χιλ. ευρώ

Νέο ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες δίνουν οι Μένιος Φουρθιώτης και Τζούλια Αλεξανδράτου, με τη μεταξύ τους κόντρα να βρίσκεται στα άκρα και τον παρουσιαστή να διεκδικεί το ποσό των 240.000 ευρώ από το εκρηκτικό μοντέλο!

Σε αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της πρώην πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών ο πρώην μάνατζέρ της διεκδικεί αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη από τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του το εκρηκτικό μοντέλο, κατηγορώντας τον για την κλοπή 200.000 ευρώ που έκαναν... φτερά από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της το καλοκαίρι του 2010!

Η προσβολή
«Βίωσα μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία, δοκιμάζοντας τα όριά μου, καθόσον απολογήθηκα ενώπιον ανακρίτριας, αφέθηκα ελεύθερος, αλλά η προσβολή που υπέστην ως προσωπικότητα είναι ανομολόγητη, καθώς ως άνθρωπος της τηλεόρασης με εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς Extra 3 και Epsilon TV βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση τόσο έναντι των συναδέλφων μου όσο και έναντι του εργοδότη μου, στον οποίο κλήθηκα, όπως ήταν φυσικό, να δώσω εξηγήσεις, κινδυνεύοντας να χάσω την εργασία μου» υποστηρίζει ο Μένιος Φουρθιώτης στην αγωγή του.

Και αυτό καθώς μετά τη μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου, τον Σεπτέμβριο του 2010, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας και παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών σε δίκη, η οποία, έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, έχει προσδιοριστεί για το φθινόπωρο του 2019!

Στην αγωγή του ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι η σέξι ξανθιά τον κατονόμασε ως δράστη «αβασίμως και ελλείψει ενδείξεων», με μοναδικό σκοπό «να τον κατασυκοφαντήσει και να προσβάλει την τιμή και την υπόληψή του».


Νεότερη Παλαιότερη