Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του Ροδίτη και του Αλβανού μετά το έγκλημα δείχνουν στις αρχές πώς κινήθηκαν οι δράστες μέχρι και τη σύλληψή τους. O πατέρας της φοιτήτριας ξεσπά στο Star.

Οι αρχές διάβασαν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σε δύο κινητά τηλέφωνα. Σε αυτό που ανήκει τον πατέρα του Ροδίτη, αλλά το χρησιμοποιούσε κατά δήλωσή του στην ανακρίτρια ο ίδιος και στο σε αυτό που ανήκει στον πατέρα του Αλβανού και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούσε και ο 19χρονος.

Από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο Ροδίτης προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία. Από τις 28 Νοέμβριου που σκότωσε την Ελένη, μέχρι και παραμονή της σύλληψής του πραγματοποιεί 47 κλήσεις. Μιλά με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα.


Την ημέρα της σύλληψής του δίνει το τηλέφωνο στον πατέρα του και γίνονται 42 κλήσεις.
Ο Αλβανός από την άλλη φαίνεται ότι επικοινωνεί ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες. Κυκλοφορεί στη Ρόδο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα
Η αστυνομία περιμένει την άρση απορρήτου στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Ροδίτη και στο τηλέφωνο του Αλβανού. Περιμένει όμως και την ανάλυση των social media των τριών πρωταγωνιστών για να διαπιστωθεί κυρίως πώς παγίδεψαν την Ελένη.

star.gr
Νεότερη Παλαιότερη