Πενθος στην Μακεδονία, για τον πρόωρο χαμό πασίγνωστου επιχειρηματία

Πενθος στην Μακεδονία, για τον πρόωρο χαμό πασίγνωστου επιχειρηματία
Θλίψη επικρατεί στην κοινωνία των Σερρών από το θάνατο του Αθανάσιου Γατίδη (Σάκης ήταν γνωστός στη αγορά), ενός αγαπητού επιχειρηματία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018, έπειτα από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών έφυγε σε ηλικία 64 ετών ενώ η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/12 στις 3.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεγίστων Ταξιαρχών στις Σέρρες.

Ο Αθανάσιος Γατίδης, ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα, άνοιξε το πρώτο κατάστημα αρτοποιίας στις Σέρρες το 1978. Πρωτοπόρος στην δουλειά του διαφοροποίησε την επιχείρηση του από τους κλασσικούς φούρνους ιδρύοντας το 1994 σύγχρονη μονάδα παραγωγής στο 3ο χλμ. Σερρών – Δράμας ενώ παράλληλα άνοιξε πληθώρα πρατήρια άρτου, στις Σέρρες τα οποία τροφοδοτούνταν από την μονάδα, ενώ ίδρυσε και εταιρεία κέτερινγκ.

Από τότε η ανάπτυξη της επιχείρησής του ήταν ραγδιαία αφού σήμερα λειτουργούν πολλά καταστήματα σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη με την επωνυμία Γατίδης

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της ασθένειά του, είχε αποσυρθεί από την επιχείρηση που τόσο αγαπούσε, την οποία ανέλαβαν τα παιδιά του.
anexartitos.gr
Νεότερη Παλαιότερη