Ζούσε επί μέρες πλάι στον νεκρό άνδρα της, ώσπου πέθανε κι εκείνη

Η ιατροδικαστική εξέταση έδωσε την απάντηση στο θρίλερ με τον εντοπισμό των δύο νεκρών ηλικιωμένων μέσα στο διαμέρισμά τους
Επί μέρες ζούσε μέσα στο διαμέρισμά της με τη σορό του άνδρα της, ώσπου «χτυπήθηκε» από εγκεφαλικό και τον ακολούθησε στον θάνατο.
 Η ιατροδικαστική εξέταση έδωσε την απάντηση στο θρίλερ που ήρθε στο φως όταν άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος που ζούσε το ηλικιωμένο ζευγάρι στην οδό Κύπρου, στην Πάτρα και εντοπίσθηκαν και οι δύο νεκροί.

Η αστυνομία κλήθηκε από περίοικους το μεσημέρι της Δευτέρας λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από το διαμέρισμα. 

Εντόπισαν τον 92χρονο σύζυγο στο μπάνιο του σπιτιού, νεκρό και την 75χρονη γυναίκα του επίσης νεκρή, στην κουζίνα. Και οι δύο βρίσκονταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
 Δεν έφεραν εξωτερικές κακώσεις, ενώ δςεν υπήρχαν και ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχαν πέσει θύματα εγκληματικής ενέργειας από εισβολείς- ληστές.
Την απάντηση έδωσε σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση. 
Σύμφωνα με τα ευρήματα ο θάνατος του 92χρονου αποδίδεται σε πτώση τα αίτια της οποίας δεν μπορούν να απαντηθούν ο θάνατος της 75χρονης γυναίκας προήλθε από εγκεφαλικό από το οποίο φέρεται να «χτυπήθηκε» λίγες ημέρες αργότερα.

Η 75χρονη εκτιμάται πως έζησε με τον νεκρό άντρα της μέσα στο διαμέρισμα για αρκετές ημέρες, ώσπου «έφυγε» και εκείνη από εγκεφαλικό.
Νεότερη Παλαιότερη