Παρενόχληση φοιτητών από ...ζωηρή σπιτονοικοκυρά !!!

Οι καταγγελίες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης διαδέχονται η μία την άλλη, με όλες τις μαρτυρίες να συγκλίνουν για τον «ύποπτο» ρόλο της σπιτονοικοκυράς.

Δεν έχουν προηγούμενο όσα καταγγέλουν φοιτητές στην πόλη της Άρτας, καθώς σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η γυναίκα που τους νοίκιαζε τα διαμερίσματά της εμφανίζεται να τους «έπαιρνε μάτι» από το δικό της διαμέρισμα, κρυμμένη πίσω από κουρτίνες και μπαλκονόπορτες, κυρίως νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το fanaripress.gr, τα κρούσματα με πρωταγωνίστρια την 68χρονη γυναίκα είναι αρκετά, καθώς οι καταγγελίες προέρχονται από περισσότερους του ενός φοιτητές.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση, η 68χρονη γυναίκα δεν δίστασε να επισκεφθεί αργά την νύχτα έναν από τους φοιτητές με πρόφαση την καταβολή του ενοικίου, όταν διαπίστωσε ότι εκείνη την στιγμή άλλαζε ρούχα.

Κι όλα τα παραπάνω, καθώς το σπίτι που διαμένει η 68χρονη γυναίκα «βλέπει» πεντακάθαρα τα προς ενοικίαση διαμερίσματα, με πολλούς φοιτητές να κάνουν λόγο για προμελετημένο σχέδιο...


Νεότερη Παλαιότερη