Ανατριχίλα σε όλη την χώρα- Πως και γιατί σκότωσαν την άτυχη φοιτήτρια

Την 21χρονη φοιτήτρια δολοφόνησαν δύο άνδρες,ένας Ελληνας και ένας Αλβανός οι οποίοι και ομολόγησαν. Φαίνεται να την πέταξαν αναίσθητη αλλά ζωντανή στα βράχια.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της νεαρής φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στην Ρόδο καθώς οι αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με Λιμενικές Αρχές προχώρησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Την 21χρονη φοιτήτρια δολοφόνησαν δύο άνδρες, ένας Ελληνας και ένας Αλβανός οι οποίοι και ομολόγησαν.  Οι δύο άνδρες ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δύο κάτι το οποίο εκείνη  δεν δέχθηκε.  Η άρνηση της όμως προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους. 

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο. Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το  σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα απο τις Αρχές. 
Η μεταφορά της υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.  

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να έχει και ο πατέρας του ενός εκ των δυο συλληφθέντων, του 19χρονου, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του «ύποπτου» λευκού βαν.

Το επίμαχο λευκό όχημα φαίνεται να έχει αδικαιολόγητη κίνηση στις 5,00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της κοπέλας, στην περιοχή της Λίνδου κοντά στην παραλία που οι δράστες πέταξαν την 21χρονη φοιτήτρια. 
Ο πατέρας του 19χρονου έδωσε κατάθεση γιατί το επίμαχο βαν αρχικά φαίνεται πως έχει καταγραφεί στο σημαντικό βίντεο ντοκουμέντο που έχει στη διάθεση του το Λιμενικό Σώμα, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος δίπλα από το σπίτι της φοιτήτριας, όπου πιθανόν επιβιβάστηκε η νεαρή το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης λίγο πριν πεθάνει.

Επί ώρες οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος ανέκριναν τους δύο άνδρες. Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις τους και κυρίως η περίεργη εξαφάνιση των κινητών τους τηλεφώνων ήταν τα στοιχεία που τους πρόδωσαν.
Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αρχές αναφέρει ότι μάλλον το κορίτσι είχε ραντεβού με τον ένα από τους δύο άνδρες. Είναι πιθανό να εμφανίστηκε και ο δεύτερος, με το κορίτσι να αντιδρά στην παρουσία του. Εκεί πρέπει να υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της κοπέλας, με τους νεαρούς να πανικοβάλλονται από το λιπόθυμο κορίτσι και μετά να την πέταξαν στη βραχώδη περιοχή ενώ ήταν ζωντανή, άγνωστο βέβαια αν οι δράστες το γνώριζαν.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στα βράχια της απομονωμένης παραλίας «Φώκιας» κοντά στη Λίνδο, το πρωινό της Τέτάρτης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχε δολοφονηθεί το βράδυ της Τρίτης. Αν και βρέθηκαν στο λαιμό της ίχνη στραγγαλισμού, ωστόσο η κοπέλα πέθανε απο πνιγμό.
Νεότερη Παλαιότερη