"Ακούγονταν ένας παράξενος θόρυβος κάθε φορά κάναμε επίθεση" !!!!

Πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League για τον Ολυμπιακό, που νίκησε χθες με 3-1 τη Μίλαν στο Φάληρο και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου μαζί με τους «ροσονέρι», των οποίων υπερτερούσε στην ισοβαθμία. Ο τεχνικός διευθυντής της διάσημης ιταλικής ομάδας, Λεονάρντο, δήλωσε έξαλλος με τη διαιτησία.

Ο 49χρονος Βραζιλιάνος ήταν εξοργισμένος μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Europa League, κατηγορώντας τον διαιτητή της αναμέτρησης: «Τις ημέρες του VAR, γίνεται δύσκολο να αποδεχτείς μία τέτοια διαιτησία», τόνισε για το πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Τοροσίδης σε τράβηγμα του Αμπάτε και συμπλήρωσε:

«Είμαστε εκτός του Europa League και πρέπει να αξιολογήσουμε τα πάντα. Απλώς θέλω να δω τα πλάνα των γκολ και το πέναλτι πριν πω τι νομίζω. Νομίζω ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Αν βγεις από το Europa League για κάτι τέτοιο, στις μέρες του VAR, είναι δύσκολο να δεχτείς αυτό το αποτέλεσμα. Είναι γελοίο ότι ένα όργανο όπως το VAR που όλοι χρησιμοποιούν τώρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Ο Λεονάρντο συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Πήγαμε επίσης να παραπονεθούμε, καθώς υπήρξε ένας παράξενος θόρυβος κάθε φορά που προσπαθούσαμε να επιτεθούμε. Δεν ξέρω αν ήταν φλάουτο ή κλάξον ή κάτι άλλο, αλλά δεν είναι δίκαιο να χρησιμοποιούμε έναν τέτοιο ήχο για να αποσπάσουμε την προσοχή κάθε φορά που βρισκόμασταν στην επίθεση. Ήταν πραγματικά ερεθιστικό. Ο διαιτητής θα έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι και να δώσει εντολή να μην ακούγεται αυτός ο θόρυβος. Μετά το γκολ ο ήχος έγινε πιο δυνατός.

Είμαστε μια νέα ομάδα και δεν λέω ότι ήμασταν εντυπωσιακοί ή ότι αξίζαμε να περάσουμε. Ξέρουμε ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος, δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες, αλλά φαίνεται τόσο προφανώς άδικο που δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός».
Νεότερη Παλαιότερη