Πατέρας, "έσβησε" στο γήπεδο που αγωνίζονταν ο γιος του

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κρίστιαν Γκέντνερ, καθώς ο πατέρας του αρχηγού της Στουτγκάρδης, Χέρμπερτ, άφησε την τελευταία πνοή του στο γήπεδο, αμέσως μετά τη χθεσινή (15/12) νίκη 2-1 των «κόκκινων» επί της Χέρτα Βερολίνου. 
Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος «θρηνεί την απώλεια του Χέρμπερτ Γκέντνερ» και πως οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι «αποκλειστικά με την οικογένεια Γκέντνερ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χέρμπερτ Γκέντνερ κατέρρευσε στο γήπεδο και, μολονότι βρισκόταν ασθενοφόρο στη «Μερτσέντες-Μπεντς Αρένα» και οι γιατροί έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Κρίστιαν Γκέντνερ, ο οποίος μετράει πέντε συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ «έφτιαξε» στο 76΄ το νικητήριο γκολ του Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος είχε ισοφαρίσει στο 64΄ το γκολ του Μαξ Μίτελστατ από το 38΄.

Από την πλευρά της, η Χέρτα Βερολίνου «ανέβασε» το εξής μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλοι από τη Χέρτα θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά τους στον Κρίστιαν Γκέντνερ και την οικογένειά του ύστερα από τα σημερινά θλιβερά νέα».

Νεότερη Παλαιότερη