"Η φόνισσα έψαχνε άντρες στο facebook"

Η γυναίκα από τη Χιλή που που έσφαξε τον συνταξιούχο ναυτικό με 80 μαχαιριές βρίσκεται ήδη στη φυλακή. Οι μαρτυρίες στην Τασούλα Παπανικολάου και την Άννα Λίττινα αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR σοκάρουν. 

Στη γειτονιά του συνταξιούχου ναυτικού όλοι έβλεπαν την εκρηκτική ξανθιά από τη Χιλή να έχει περίεργη συμπεριφορά.
Η 50χρονη  οδηγήθηκε στις φυλακές. Προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της από τις τηλεοπτικές κάμερες. Λίγο καιρό όμως πριν,  ανέβαζε βίντεο  στο facebook αγκαλιά με το σκυλάκι της, να τραγουδά.

«Έψαχνε να βρει σύντροφο»
Οι πόζες της  στο φωτογραφικό φακό αποκαλυπτικές. Άλλοτε με μαγιό, άλλοτε με αβυσσαλέο ντεκολτέ. Πάντα έβρισκε μια αφορμή για να φωτογραφίζεται. Ήταν μια γυναίκα που έδειχνε ότι κάτι ψάχνει… αποκάλυψε στο STAR φίλος της.
«Δεν ήταν πρόβλημα που δεν μπορούσε να μιλήσει καλά τα ελληνικά. Πιστεύω κάπου το έχανε κιόλας. Δε μου είχε πει ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Μου είχε στείλει φωτογραφία της πάντως, ψαχνόταν!»

Φίλες της αποκάλυψαν ότι πέρυσι τον Νοέμβριο η 50χρονη κατηγορούμενη καλούσε μέσω facebook άντρες στο σπίτι της. Είχαν σοκαριστεί και οι ίδιες. Ο συνταξιούχος προσπάθησε να σωθεί, αποκάλυψε ο ιατροδικαστής. Οι μαχαιριές που δέχτηκε δεκάδες. Η αγριότητα του εγκλήματος πρωτοφανής.
Η 50χρονη θα εξεταστεί από ψυχίατρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει γιατί σκότωσε τον συνταξιούχο ναυτικό. Μένει σιωπηλή και το μόνο που αναζητά είναι το μικρό της σκυλάκι.
Νεότερη Παλαιότερη