Αυτοκτονία νεαρού αγοριού στην Β. Ελλάδα

Σοκ στην Ξάνθη με την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του 20χρονου παίκτη Ντογκουκάν Καραοσμάν
Απαγχονισμένος βρέθηκε ο 20χρονος Ντογκουκάν Καραοσμάν, με την τοπική κοινωνία της Ξάνθης να βυθίζεται στο πένθος.

Ο νεαρός βρέθηκε από σοκαρισμένους συγγενείς το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου κρεμασμένος με σκηνή σε μια αποθήκη κοντά στο σπίτι του στην Γοργόνα Ξάνθης. 
Αμέσως κλήθηκαν τόσο η αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ που όμως απλά φτάνοντας εκεί διαπίστωσαν τον θάνατο του Ντογκουκάν.

Η είδηση έχει προκαλέσει απορίες ως προς την αιτία που μπορεί να οδήγησε ένα παιδί μόλις στα 20 του χρονιά να βάλει τέλος στην ζωή του, και μάλιστα ενώ λίγο καιρό νωρίτερα πέρασε σαν φοιτητής στα Γιάννενα. Οι χωριανοί κάνουν λόγο για προσωπικούς λόγους που οδήγησαν τον νεαρό και μάλιστα η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία και στον πατέρα του που ήταν στον δρόμο για να αναχωρήσει για Γερμανία για λόγους εργασίας.
Ο ιατροδικαστής απέκλεισε εγκληματική ενέργεια αφού ο εκλιπών άφησε σημείωμα που εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ και οι συγγενείς του ανέφεραν τα ίδια πράγματα στους αστυνομικούς. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο νεαρός είχε δελτίο στην ομάδα Αετός Γοργόνας (Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης).
 O 20χρονος είχε βγάλει το γυμνάσιο και το λύκειο στην Ξάνθη και είχε περάσει στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε.
Ετσι, είχε μεταφέρει το δελτίο του στην Ήπειρο και έπαιζε μπάλα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη Β’ Κατηγορία του εκεί τοπικού πρωταθλήματος.
Νεότερη Παλαιότερη