Βραβείο 20.000 από την Absolut !!!

Βραβείο 20.000 από την Absolut !!!
Είσαι καλλιτέχνης, γραφίστας, designer;
Η Absolut δίνει βήμα στη δημιουργικότητά σου και βραβείο 20.000 ευρώ.

Πάρε μέρος στον παγκόσμιο καλλιτεχνικό διαγωνισμό «Absolut Creative Competition». Και πού ξέρεις μπορεί να είσαι ο επόμενος Britto, o Armand Arman ή ο Maurizio Cattelan, που θα προστεθεί στην πινακοθήκη των συνεργασιών  της Absolut με τους πιο πρωτοποριακούς καλλιτέχνες στον κόσμο.

Μπες στο https://www.absolut.com/gr/competition/ και στείλε το έργο σου τώρα ή μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019!  Έχεις πολλούς λόγους: 

Αν είσαι ο παγκόσμιος νικητής:
Κερδίζεις 20.000 ευρώ, βραβεύεσαι στην Τελετή απονομής στην Στοκχόλμη και «καμαρώνεις» το έργο σου να προβάλλεται σε ένα κεντρικό σημείο σε πόλη του εξωτερικού.

Αν είσαι ο Έλληνας νικητής, κερδίζεις 2 έπαθλα:
Η Absolut θα υποστηρίξει τη δημιουργία και προώθηση της ψηφιακής σου εικόνας, επενδύοντας 3.000€ σε ενέργειες προβολής και
Θα σε στείλει ταξίδι στη Σουηδία όπου θα γίνει η Τελετή απονομής, για να συναντήσεις καλλιτέχνες και κριτικούς τέχνης από όλο τον κόσμο.
Και φυσικά σε κάθε περίπτωση θα δουν και θα κρίνουν τη δουλειά σου σημαντικοί curators και καλλιτέχνες, που συμμετέχουν στην διεθνή αλλά και στην τοπική Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού.

Το σκεπτικό του παγκόσμιου διαγωνισμού είναι κάθε νέος καλλιτέχνης να εκφράσει με το δικό του τρόπο την εικόνα για ένα καλύτερο αύριο, εμπνευσμένο από τα πιστεύω της Absolut, τα οποία εστιάζουν στην ισότητα ανθρώπων και φίλων, στην άρση κάθε είδους αποκλεισμού και την ελευθερία έκφρασης.

Όλες οι συμμετοχές από τις 19 χώρες που συμμετέχουν θα περάσουν την πρώτη φάση της αξιολόγησης, που θα γίνει από διεθνή κριτική επιτροπή.
Θα ακολουθήσει αξιολόγηση σε τοπικό επίπεδο, η οποία θα αναδείξει τον νικητή κάθε χώρας. Την ελληνική Κριτική Επιτροπή συνθέτουν οι:

Poka Yio, εικαστικός, επιμελητής, ιδρυτικός διευθυντής της Athens Biennale και Αναπληρωτής Καθηγητής της ΑΣΚΤ
Γιώργος Καζάζης, εικαστικός και Καθηγητής της ΑΣΚΤ και η
Mickalene Thomas, εικαστικός και συνεργάτης της ABSOLUT που έχει τη βάση της στη Νέα Υόρκη.

Για να μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό, δείτε το σχετικό video

#AreΥouΝext    #AbsolutCompetition   #Absolut

Νεότερη Παλαιότερη