5 χρόνια φυλάκιση στη δασκάλα... του έρωτα

Η δασκάλα Λώρα Ράμος παραιτήθηκε από τη θέση της και καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση.

 Η εισαγγελία ανέφερε ότι η Λώρα Ράμος, δασκάλα λυκείου του Μπρίτζπορτ στο Κονέκτικατ είχε σχέση με τους μαθητές της από τον Δεκέμβριο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2017.
 Μάλιστα, η 32χρονη, η οποία ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, έγραφε σε μήνυμα της σε μαθητή ότι το σeξ μαζί του «ήταν το καλύτερο που είχε κάνει ποτέ». 

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας μαθητής κατήγγειλε σε καθηγητή ότι η Ράμος έκανε σeξ μ’ έναν 18χρονο συμμαθητή του. 

Μόλις πληροφορήθηκε ότι εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή της παραιτήθηκε από τη θέση της και παραδόθηκε στην αστυνομία. Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη, είχε κάνει σeξ με μαθητή της πολλές φορές στο αυτοκίνητό της. 

Καταδικάστηκε για δύο περιπτώσεις και δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Ο δικηγόρος της είπε ότι δεν είναι παιδεραστής. «Δεν μιλάμε εδώ για μια περίπτωση ανάρμοστης σχέσης μεταξύ ενηλίκου με 12χρονο. Μιλάμε για δύο νεαρούς άνδρες, ο ένας σχεδόν 18 και ο άλλος περίπου 19». 

Ο δικαστής του απάντησε: «Τα θύματα δεν είναι απόφοιτοι με την υψηλότερη βαθμολογία. Είναι μαθητές ΑΜΕΑ και χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη. Οι καθηγητές πρέπει να ξέρουν ότι όταν ξεπερνούν αυτά τα όρια θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη». 

Η 32χρονη εκτός από τη δουλειά της έχασε και τον σύζυγο της, ο οποίος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στη διάρκεια της δίκης και ανέλαβε την επιμέλεια του δίχρονου παιδιού τους

Νεότερη Παλαιότερη