Θεσσαλονίκη : Αναστάτωση σε Ρόκκο-Ρουβά από πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών !!!

Η Μαρία Αλεξάνδρου όχι μόνο πήγε σχεδόν τσιτσίδι στους Ρουβά και Ρόκκο, αλλά είχε και ...ατύχημα !!!

Η Μαρία Αλεξάνδρου σκίζει σε κάθε της εμφάνιση, αλλά στην τελευταία το... τερμάτισε, αφού έσκισε ακόμα και το φόρεμά της!

Το γνωστό μοντέλο και showwoman έσκασε ως... βόμβα στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος, και τράβηξε την προσοχή τόσο των θαμώνων όσο και των ίδιων των καλλιτεχνών.

Με μπρίο και φλογερό ταμπεραμέντο αλλά και σούπερ outfit, ήταν από πολύ δύσκολο έως αδύνατον για τον αντρικό πληθυσμό του κέντρου να μην εστιάσει επάνω της!

Η ίδια άλλωστε εμφανίστηκε με την παρέα της σχεδόν... τσιτσίδι. Το μόνο που έβαλε πάνω της ήταν ένα μικρό κομμάτι ασημί ύφασμα με στρας και λάμψεις, που είχε στερεωθεί από τον λαιμό και τη μέση της ίσα ίσα για να κρύβει τα επίμαχα σημεία, και φυσικά τη λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά: ένα φούξια εσώρουχο !!!
Η Μαρία στήθηκε μπροστά από τη σκηνή βγάζοντας selfie με τους Σάκη Ρουβά και Στέλιο Ρόκκο στο φόντο από την κοινή εμφάνισή τους. 
Οπως ήταν φυσικό, λοιπόν, ούτε από αυτούς πέρασε απαρατήρητη η sexy Μαρία, αφού κοιτούσαν απορημένοι τα νάζια της στον φακό!
espressonews.gr
Νεότερη Παλαιότερη