Νέα ανακοίνωση από την ΕΜΥ :Που το πάει η ..."Σοφία"

Η “Σοφία” έχει θέσει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όλη την χώρα με την ΕΜΥ να εκδίδει νέο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για αύριο και το Σάββατο.

Συγκεκριμένα το έκτακτο δελτίο αναφέρει: Η κακοκαιριά που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με κυρία χαρακτηριστικά τις πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χωράς και τις χαμηλές θερμοκρασίες, θα επηρεάσει και το επόμενο διήμερο τη χώρα.

Πιο αναλυτικά:
Αύριο Παρασκευή (04-01-2019)
Οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται, θα ενταθούν μετά το μεσημέρι στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά (συμπεριλαμβανόμενης της
Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και από αργά το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το Σαββάτο (05-01-2019)
Οι πυκνές χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στην κεντρική καθώς και την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενίσουν.

Παγετός κατά τόπους ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα σημειωθεί και τις δυο ήμερες. Στα βόρεια κατά τόπους θα είναι ολικός.

Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο αύριο παρασκευή (04-01-2019), θα πνέουν βαθμιαία θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως
7 με 8 και από τη νύχτα τοπικά 9 μποφόρ, που αναμένεται να εξασθενήσουν από το μεσημέρι του Σαββάτου (05-01-2019).
Νεότερη Παλαιότερη