Την έσφαξε γιατί χτύπησε το τηλέφωνο της-Ανατριχιαστικά τα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το έγκλημα στην Καρδίτσα, όπου ένας 54χρονος σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του. 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι δε ζούσε πλέον μαζί, η άτυχη γυναίκα δεν τον είχε ξεχάσει και καθημερινά πήγαινε από την Καρδίτσα στο Αγναντερό για να τον φροντίσει. 

Έτσι και την Κυριακή, πήγε στο σπίτι για να δώσει στον πρώην σύζυγό της ένα πιάτο φαγητό και αυτό στάθηκε μοιραίο για την ίδια. 
Ο 54χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά την γυναίκα και κύρια επιδίωξή του ήταν η επανασύνδεση. Κάποια στιγμή λοιπόν την Κυριακή, όταν χτύπησε το τηλέφωνο του θύματος εκείνος εξοργίστηκε νομίζοντας ότι είναι ο νέος της φίλος και σε κατάσταση αμόκ της επιτέθηκε με μαχαίρι, σκοτώνοντάς την. 

Αμέσως μετά, ο άνδρας πήγε στο γειτονικό σπίτι μιας θείας του και της ζήτησε να καλέσει την αστυνομία, γιατί όπως της είπε σκότωσε τη γυναίκα του. 
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο 54χρονος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια και πήρε προθεσμία δύο ημερών για να απολογηθεί. 

Την Τετάρτη στις 10:00 το πρωί θα προσαχθεί εκ νέου στο γραφείο της ανακρίτριας, ενώ θα του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο. 
Συγχωριανοί του δράστη δήλωσαν ότι πάρα πολλές φορές δημιουργούσε προβλήματα και καυγάδες ακόμα και με τον πατέρα του. Ζούσε σε ένα παλιό σπίτι, όπου είχε μαζέψει τουλάχιστον 20 σκυλιά, τα οποία τάιζε, ενώ κάποιες φορές πήγαινε και στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στην Καρδίτσα. 

Ήταν επίσης γνωστό σε όλους ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όμως κανείς δεν γνωρίζει αν έπαιρνε τα φάρμακά του και ακολουθούσε την αγωγή που του είχαν συστήσει οι γιατροί. 
Νεότερη Παλαιότερη