Χαλκιδική : Υποψήφια Δήμαρχος, προσχώρησε σε συνδυασμό έτερου Υποψηφίου

Χαλκιδική : Υποψήφια Δήμαρχος, προσχώρησε σε συνδυασμό έτερου Υποψηφίου
Μία δυνατή συνεργασία στο Δήμο Αριστοτέλη
Ως κεραυνός εν αιθρία, προέκυψε συνεργασία σε μεγάλο Δήμο της Χαλκιδικής, καθώς η κ. Ελευθερία Χατζησταματίου, η οποία είχε ήδη ξεκινήσει τον αγώνα της ως υποψήφια Δήμαρχος Αριστοτέλη, προσχώρησε σε συνδυασμό έτερου Υποψηφίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Η κυρία Χατζησταματίου γνωστή οικονομική και κοινωνική παράγοντας της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, η οποία εδώ και χρόνια ασχολείται επίσης με συνδικαλιστικά ζητήματα των επιχειρηματιών της περιοχής, είχε εδώ και καιρό εκφράσει την πρόθεσή της να κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ασχολούνταν συστηματικά με την στελέχωση του ψηφοδελτίου της και την οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού της.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας η κ. Χατζησταματίου,  κατόπιν έντονων ζυμώσεων με  στενούς συνεργάτες της, οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες της περιοχής αλλά και φίλους της, απλούς πολίτες, αποφάσισε να αποσυρθεί από την προσπάθειά της να κατακτήσει τον δημαρχιακό θώκο και να συμπορευτεί με τον αγώνα του Στέλιου Βαλιάνου,  γνωστού δικηγόρου της Αρναίας και εξέχοντος μέλους της κοινωνίας της  Χαλκιδικής, ως υποψηφίου Δημάρχου στον Δήμο Αριστοτέλη.
Ο κύριος Βαλιάνος αν και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Αριστοτέλη μόλις εδώ και έναν μήνα, προβάλει ήδη ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της θέσης του Δημάρχου Αριστοτέλη, καθώς όπως λένε οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στην περιοχή,  η πορεία του προς το Δημαρχείο είναι πρακτικά ασταμάτητα,  με τον κόσμο του πανέμορφου αυτού Δήμου της Χαλκιδικής, να τον έχει πραγματικά αγκαλιάσει !!!!

Η κυρία Ελευθερία Χατζησταματίου  προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση στην οποία εξηγεί το πώς και το γιατί προχώρησε σε αυτήν την κίνηση.

"ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Η ανάγκη που είχα διαγνώσει, να εκπροσωπηθεί η κοινωνία που νοιάζεται να συνενώσει τις δυνάμεις της για το συλλογικό καλό χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με ώθησε πρόσφατα να ανακοινώσω την πρόθεσή μου να ηγηθώ μιας προσπάθειας ευθύνης και προσφοράς, ως υποψήφια Δήμαρχος Αριστοτέλη.
Ωστόσο, σύνθεση, προσφορά και ευθύνη, δεν συνοδεύουν μόνο τη φιλοδοξία να ηγείσαι. 
Γι` αυτό, λοιπόν, βάζοντας πάνω απ` όλα το συλλογικό συμφέρον και την ανάγκη ώθησης στη σύνθεση δυνάμεων και στην ποιοτική αναβάθμιση στόχων και πρακτικών που έχει ανάγκη ο Δήμος Αριστοτέλη, αποφάσισα να συνταχθώ στην προσπάθεια και στο κάλεσμα που μου απεύθυνε ο  Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος.

Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, τους νέους μας, έξω και πάνω από κομματικές ταυτότητες, χωρίς αποκλεισμούς, δεσμεύσεις και στείρες προκαταλήψεις, στη βάση μιας ισότιμης συνεργασίας και ανοιχτής συζήτησης να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Για το κοινό μας Όραμα, την Ανάπτυξη των χωριών μας στο πλαίσιο ενός νέου ξεκινήματος του Δήμου, με διαφάνεια, αίσθηση του χρέους, σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο συμφέρον, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη.
Καλώ τους συμπολίτες που με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τη διάθεσή μου να ηγηθώ, με τον ίδιο ενθουσιασμό να στηρίξουν, μαζί μου, μια προσπάθεια πραγματικής ανανέωσης και πολυδιάστατης αναπτυξιακής προοπτικής για τον Δήμο Αριστοτέλη.
Ήμουν και θα είμαι κοντά στα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και στα ευρύτερα θέματα ανάπτυξης του δήμου, όπως έπραττα εδώ και πολλά έτη.

Σήμερα ζητώ την στήριξη όλων των φίλων και συνδημοτών μου, για να μπορέσω να προσφέρω από όποια θέση μπορώ στο κοινό καλό και στην ανάπτυξη της περιοχής που γεννήθηκα , μεγάλωσα και συνεχίζω μέχρι και σήμερα να ζω.
Είμαι πεπεισμένη ότι ο δήμος Αριστοτέλη μπορεί να αλλάξει και γίνει πανελλαδικό πρότυπο, αρκεί οι ιδέες μας και κυρίως η ομόνοια να είναι οι λέξεις κλειδιά που πρέπει να μας καθοδηγούν.
Σας περιμένω έμπρακτα στο κάλεσμα αυτό με την υπόσχεση ότι θα είμαι πάντα κοντά σε οποιονδήποτε συμπολίτη μου με εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό. 
Ελευθερία Χατζησταματίου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος"

Νεότερη Παλαιότερη