Θεσσαλονίκη : Που θα είναι κλειστά τα σχολεία αύριο Τετάρτη

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις, μεσημέρι Τρίτης, οι παρακάτω Δήμοι της Θεσσαλονίκης θα κρατήσουν κλειστά τα σχολεία της δικαιοδοσίας τους, αύριο Τετάρτη 9/1 :

Δήμος Ωραιοκάστρου
"Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο δήμο μας και για την ασφάλεια των παιδιών και την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου μετά από συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων, αποφασίζει ότι την Τετάρτη 9/01/2019 δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου."

Δήμος Λαγκαδά
"Από τον Δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού που επικρατεί στον Δήμο μας και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.
Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά."

Δήμος Χαλκηδόνος
"Σύμφωνα με σημερινό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ. και κατόπιν του συνεχιζόμενου ολικού παγετού που πλήττει την περιοχή της Κεν. Μακεδονίας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019.
Σημειώνεται πως το προσωπικό του Δήμου και οι Δ/νσεις των Σχολείων κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να είναι σε λειτουργία τα δίκτυα θέρμανσης και ύδρευσης των σχολικών μονάδων, ώστε τα κτίρια να είναι έτοιμα να υποδεχτούν το μαθητικό τους δυναμικό μόλις ομαλοποιηθούν οι καιρικές συνθήκες.
Τέλος, ανακοινώνεται πως οι Δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος θα βρίσκονται κανονικά σε λειτουργία, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι γονείς."

Δήμος Βόλβης
"Ο Δήμος Βόλβης ανακοινώνει ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και για λόγους ασφαλείας των μαθητών, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί."

Νεότερη Παλαιότερη